Verdens bedste pizza

Ny kogebog byder på både klassiske og nyfortolkede pizzaer

Udgivet:26. maj 2023, 10.44

Læsetid:4 minutter

Klassisk pizzadej

(2 pizzabunde. Diameter: 22-28 cm. Tid: 1-8 timer)

25 g gær

2½ dl lunkent vand

1 tsk. havsalt

1 spsk. olivenolie

Ca. 350-400 g glutenstærkt hvedemel (erstat evt. 100 g med et grovere mel)

1. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser....

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang til Din Søndag for 49 kr.

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind