Godt 100 års bank-erfaring går på pension samtidig

Nordea Erhverv i Herning vinker farvel til godt 100 års erfaring på én gang, når tre mangeårige medarbejdere går på pension

2. september 2021, 13.46

Svend Aage Jakobsen. Foto: PR-foto

PENSION Forhåbentlig har der været tale om massiv sidemandsoplæring og overdragelse af viden i Nordea Erhverv den seneste tid.

For med udgangen af august sagde banken farvel til tre medarbejdere, der tilsammen har 104 års erfaring med virksomhedens midtjyske kunder.

Svend Aage Jakobsen har arbejdet i Nordea gennem 48 år. Han stopper efter eget ønske for at nyde resten af tilværelsen med andre gøremål, fortæller banken.

Svend Aage Jakobsen har de seneste mange år arbejdet ud fra Østergade 4-6, Herning, som først erhvervsrådgiver for de større erhvervskunder, og siden 2014 som erhvervsspecialist.

Steen Christensen har arbejdet i Nordea i 43 år. Også han stopper efter eget ønske. Han har i de seneste mange år arbejdet som erhvervsrådgiver med de større erhvervskunder i området rundt om Herning og Holstebro.

Den anciennitetsmæssige Benjamin i flokken - Inger Nielsen - har »kun« været med i Nordea gennem de seneste 13 år, men har før det arbejdet andre steder i den finansielle sektor gennem godt 30 år. Hun har i de seneste mange år arbejdet som erhvervsrådgiver med de større erhvervskunder i området rundt om Herning, Viborg og Skive, men følger altså sine to kollegaer ind i pensionisttilværelsen. - SEJER

Steen Christensen. Foto: PR-foto
Inger Nielsen. Foto: PR-foto