12 ulve skal i aktion for Danmark

Et dusin unge talenter fra FC Midtjylland skal i næste uge i kamp for de danske ungdomslandshold

Udgivet:17. marts 2023, 10.27

Læsetid:1 minut

18-årige Valdemar Byskov Andreasen er en af hele 12 FCM-talenter, der skal i aktion for de danske ungdomslandshold. Sammen med resten af U19-landsholdet spiller midtbanekreatøren tre EM-kvalifikationskampe i Spanien. Foto: Malene Tswai

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

FODBOLD Hele 12 spillere, der er på kontrakt i FC Midtjylland, skal af sted med de danske ungdomslandshold i den forestående landsholdspause.

Dertil kommer en stribe FCM-spillere, der skal i aktion for andre nationer.

Målmand Elias Olafsson er udtaget til det islandske A-landshold, der i næste uge spiller EM-kvalifikationskampe på udebane mod Bosnien-Hercegovina og på udebane mod Liechtenstein.

Joel Andersson og Kristoffer Olsson får hjemme i Stockholm besøg af Belgien og Aserbajdsjan i EM-kvalifikationen med det svenske A-landshold.

Armin Gigovic er en profil på det svenske U21-landshold, der i næste uge spiller testkampe mod Skotland og Colombia.

Oliver Sørensen er udtaget til og kan få debut på det nye danske U21-landshold, som spiller træningskampe mod Ukraine i Tyrkiet og mod Schweiz i Odense. Også udlejede Victor Lind er i truppen sammen med de tidligere FCM-talenter Oscar Fraulo, Mads Kristian Hansen og Kristoffer Lund Hansen.

Hele fem FCM’ere spiller EM-kvalifikationspulje i Spanien med det danske U19-landshold. Det er Valdemar Byskov, Pontus Texel, Mikkel Fischer, Gustav Ørsøe Christensen og udlejede August Priske, der møder Spanien, Ukraine og Luxembourg.

På U18-landsholdet skal Gustav Fraulo og Mads Nybo Lauritsen møde Norge, Tjekkiet og Sverige ved en træningsturnering i Marbella, Spanien.

Endelig skal Jonathan Lindekilde, Christian Jørgensen og Lasse Overgaard spille EM-kvalifikationspulje i Holland med det danske U17-landshold. De møder England, Holland og Nordirland.

Indlæser debat