Den tidligere politigård i Herning er blevet solgt

Freja Ejendomme har solgt den tidligere politigård i Herning. Der var på forhånd stor interesse for ejendommen i Nørregade 1-3, og den blev derfor sat direkte til salg i en budrunde

11. juni 2021, 11.53

Sådan så det ud, da politiet i 2020 holdt store flyttedag og rykkede fra Nørregade til Haraldsgade. Nu er der fundet en ny ejer af bygningen. Foto: Flemming Hansen

HERNING Statens ejendomsselskab Freja Ejendomme har netop solgt den tidligere politigård i Herning. Salget markerer enden på en budrunde, hvor der var flere interesserede budgivere.

Det skriver Freja Ejendomme i en pressemeddelelse.

Køberen er Bo Lyngsøe, der allerede ejer en række udlejningsejendomme i Herning. Han er naturligvis meget tilfreds med at være den nye ejer af den centrale ejendom fra 1955.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for at være den nye ejer af denne ejendom. Den har en rigtig god placering i byen med en masse potentiale. Planen er, at vi beholder de nuværende bygninger på grunden og omdanner dem til to- og treværelses lejligheder. Med tiden håber vi at bygge yderligere på grunden. Men i første omgang skal arkitekterne til at kigge på, hvordan man kan transformere de nuværende bygninger til lækre lejligheder, udtaler Bo Lyngsøe.

Den centrale ejendom har et grundareal på 3.148 kvadratmeter og et bebygget areal på 530 kvadratmeter. Den består af to bygninger - en hovedbygning i fire plan og en tilbygning i ét plan med et samlet etageareal på 1.670 kvadratmeter.

Læs mere
Stor interesse for rømmet ejendom: Politigården i Herning går til højestbydende
+Abonnement

Per Kondrup salgschef i Freja Ejendomme siger:

- Vi har haft en rigtig fin salgsproces. Den tidligere politigård kom direkte til salg i en budrunde, da vi fra starten oplevede ret meget interesse for ejendommen. Nu glæder jeg mig på købers og byens vegne over, at der med nye lejligheder snart kommer liv i ejendommen igen.

Der var budfrist 31. maj klokken 12.00. Ejendommen var sat til salg via Nordicals Midtjylland og budprocessen blev varetaget af Lundgrens.

Køberen Bo Lyngsøe solgte i 2017 Lyngsøe Rainwear til norske Hansen Protection. Han er i dag stadig direktør i Lyngsøe Rainwear. Desuden ejer og driver han en række udlejningsejendomme i Herning, der i alt svarer til ca. 85.000 kvadratmeter.

Læs også
Gammel politigård tømt: KPC klar til at byde
+Abonnement

Indlæser debat...