Farvel til sommer: Stærk streg stopper i HC Midtjylland

Kasper Didriksen har valgt at sige farvel og tak til sommer efter fire sæsoner i HC Midtjylland-trøjen

Udgivet:28. oktober 2022, 13.01

Læsetid:1 minut

Kasper Didriksen (med bolden) på banen i HCM's hjemmekamp mod TTH Holstebro i tirsdags. Foto: Tom Laursen

Kenneth Kristiansen
Journalist| +45 96 26 37 18 | kgk@herningfolkeblad.dk
Kenneth Kristiansen
Journalist| +45 96 26 37 18 | kgk@herningfolkeblad.dk
Sportsjournalist på Herning Folkeblad siden 1999. Det er helt tilbage til dengang, FC Midtjylland blev stiftet. Udover fodbold skriver jeg primært om håndbold - men også alt muligt andet. Tip mig gerne med en god historie.
Se flere artikler af Kenneth Kristiansen

5 måneder siden

HÅNDBOLD Til sommer er det slut for denne gang. Kasper Didriksen har besluttet sig for at sige farvel og tak til HC Midtjylland med udgangen af denne sæson.

Den 23-årige stregspiller skifter til en anden - indtil videre unavngiven - klub.

Kasper Didriksen kom til HCM i sommeren 2019 og har været med til at spille holdet op i ligaen. Den første sæson var dog præget af den korsbåndsskade, han pådrog sig i december 2019.

Men efter han vendte tilbage, har han været et stærkt og sikkert kort at sende på banen - ikke mindst i forsvaret.

HC Midtjyllands cheftræner ærgrer sig over Kasper Didriksens beslutning.

- Han har haft en imponerende udvikling, og det er kun gået én vej. Derfor er jeg heller ikke overrasket over, at andre klubber har været interesseret i ham, for han er uden tvivl en spiller, som har niveauet til at være en fast spiller i ligaen. Jeg er derfor sikker på, at han nok skal få succes, uanset hvilke udfordringer der venter ham, siger Mads Hjortshøj i en pressemeddelelse fra klubben.

Kasper Didriksen takker HCM for, at man bakkede ham op også i den svære, skadesplagede første sæson.

- Jeg har været virkelig glad for, at klubben støttede mig igennem en hård tid og stadig troede på mig, selvom jeg fik nogle store skader.

- Højdepunktet i min tid i klubben var klart oprykningen til ligaen, som var det helt store mål for sidste sæson. HC Midtjylland skulle tilbage i ligaen igen. Og det lykkedes. Men nu vil jeg slutte mit sidste år her af med manér og gøre alt for, at HCM bliver i ligaen, udtaler han.