Person ramt af tog i Engesvang

Et tog fra Aarhus mod Herning holder lige nu stille ved Gl. Kongevej i Engesvang efter at have ramt en person

13. januar 2021, 08.40

Foto: Martin Ballund

ENGESVANG Onsdag morgen lidt før klokken 8 blev en person ramt af et tog i Engesvang. Episoden skete på Gl. Kongevej i Engesvang, og lige nu beretter vidner om, at stedet vrimler med redningsfolk og politi. Vagtchef Henrik Nielsen ved Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter, at der er sket en ulykke på stedet, og at en person er ramt af toget. Toget holder fortsat stille, og det påvirker naturligvis den øvrige togtrafik.

- Vi er lige ankommet til stedet, og det ser meget alvorligt ud, siger Henrik Nielsen.

Han bekræfter overfor Herning Folkeblad, at der er tale om en dødsulykke, men man kender endnu ikke de nærmere omstændigheder.

- Vi har identificeret ham, men de pårørende er endnu ikke underrettet, så vi har ikke yderligere kommentarer for nu, tilføjer vagtchefen.

Havarikommissionen er lige nu ved at lave en række undersøgelser på stedet op ad formiddagen, og indtil videre er strækningen lukket.

Arriva oplyser videre, at der efter påkørslen ikke kører tog mellem Silkeborg og Bording. Togselskabet forsøger i øjeblikket at finde erstatningsbefordring og vender tilbage, så snart der er nyt.

Læs også
Flere biler i morgenuheld på motorvej: Kør forsigtigt - det er glat