Pape ved, hvad han vil - gør Ellemann?

Udgivet:30. september 2022, 11.55

Læsetid:1 minut

Ole Gade. Foto: PR-foto

Af Ole Gade. Sportsvej 15 Holstebro, folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti

RETNING Søren Pape har lagt en borgerlig plan frem, som vil bringe flere i arbejde, sænke skatten og gøre alle danskere rigere. Det vil vi konservative gøre med ansvarlighed, ordentlighed og frihed for øje.

Det er det, du får med Pape som statsminister.

Det gamle valgsprog »Venstre ved du hvor du har« - er det blevet mere usikkert med Ellemann ved roret? Hvor vil Jakob Ellemann-Jensen sejle skibet hen?

Det virker som om, der kun er en lille gradsforskel på den plan, Jakob Ellemann har fremlagt, og socialdemokraternes retning.

Altså en fortsat »brandbeskatning« og den samme ukritiske forvaltning vi har set de seneste tre år - gaver til udvalgte vælgere uden objektive kriterier, en stram og magtfuldkommen styring af befolkningen via frygt og en uhindret jagt på landbrug og det øvrige erhvervsliv.

Der synes at være en total ukritisk tilgang til at udvide statsbudgettet og slet ikke stille krav til effektiviseringer på trods af de mange millioner, der er investeret i digitalisering, automatisering og øvrige moderne hjælpemidler i den offentlig sektor.

De borgerlige partier skal stå side om side i kampen for at fravriste Mette Frederiksens jerngreb om Danmark og danskerne.

Jeg synes ikke, at vi som borgerlige skal lade Jakob Ellemann - som en slags associeret socialdemokrat - navigere vores land. Det har jeg ikke tillid til.

Søren Pape har en plan for at sikre et fremtidigt velfærdssamfund og en solid støt kurs, hvor vi sammen skaber velfærden, før vi fordeler den.

Jeg stemmer for Pape - jeg vil sikre, at du både kan få Gade og Pape og ikke Jakob Ellemann til at stå i spidsen!

Indlæser debat