Nye ansigter hos de »gamle drenge«

Fredag lykkedes det endelig - med tre måneders forsinkelse - at få holdt generalforsamlingen i Brande Old Boys

2. juni 2021, 12.18

Ved generalforsamlingen i Brande Old Boys blev der traditionen tro uddelt to pokaler. Ceres spillerpokalen gik til oldgirls-spilleren Line Kaasbjerg Svensson, der samtidig blev nyvalgt som suppleant til bestyrelsen, mens BOB’s lederpokal gik til foreningens forhenværende formand, Torben K. Jakobsen, som takkede af efter fire år i bestyrelsen. Foto: Privatfoto

BRANDE Foreningens formand, Mikael Lund, kunne i sin beretning se tilbage på et temmeligt specielt år med skiftende coronarestriktioner, som i flere omgange gjorde det nødvendigt at indstille aktiviteterne både indendørs og udendørs.

På den sportslige front blev 2020 - som i praksis kun bestod af en halv sæson (efterårssæsonen) ganske flot med førstepladser til både oldgirls og +40-holdet, en andenplads til +50-holdet og femtepladser til +30- og +60-holdene.

Selvom kontingentet på grund af den afkortede sæson var blevet halveret, og flere indtægtsgivende aktiviteter havde måttet aflyses, udviste regnskabet alligevel et overskud på 21.000 kroner og en formue på over 800.000 kroner.

En del af pengene er i anledning af »de gamle drenges« 80-årsjubilæum blevet uddelt til syv lokale idrætsforeninger i form af et coronalegat på i alt 80.000 kroner.

BIF fik mest

Seks af de syv legatportioner, som egentlig skulle have været uddelt i forbindelse med generalforsamlingen, var for ikke at rende hovedet i forsamlingsloftet blevet uddelt på forhånd, mens BIF-formand og klubchef Michael Koch på generalforsamlingen modtog den sidste - og største - legatportion på 25.000 kroner.

Foreningens forhenværende formand, Torben K. Jakobsen, og de to suppleanter, Camilla Mikkelsen og Nicolaj Eg, ønskede ikke genvalg. I deres sted nyvalgtes Kai Varisbøl til bestyrelsen og Line Kaasbjerg Svensson og Kenneth Raahauge som nye suppleanter, mens formanden blev genvalgt. Ceres spillerpokalen gik til oldgirls-spilleren Line Kaasbjerg Svensson, og foreningens lederpokal tilfaldt Torben K. Jakobsen.

Indlæser debat...