Tidligere redaktør fortæller om sit liv

Udgivet:19. september 2019, 13.09

Læsetid:1 minut

Et helt liv med journalistik giver mange oplevelser, og Steen Hebsgaard vil dele nogle af dem med tilhørerne, når Ældre Sagen indbyder til foredrag. Foto: Flemming Hansen

4 år siden

IKAST 38 års arbejde med journalistik i Ikast og omegn bringer én langt omkring. Til mange mennesker, mange begivenheder, sjove oplevelser, tragiske oplevelser, spændende oplevelser.

Det vil tidligere chefredaktør Steen Hebsgaard fortælle om, når han torsdag 26. september gæster Kongefløjen i den tidligere Vestre Skole. Det er Ældre Saqen, der står bag arrangementet.

- At være journalist og redaktør er et berigende job, fordi de mennesker, man møder på sin vej, er med til at forme den avis, man står i spidsen for. Så i realiteten er det ligeså meget læsernes fortjeneste som min. Jeg er fuld af taknemlighed og glæde over de mange spændende år og vil forsøge at give et indblik og indkig i et reporters verden, tanker, ideer, problemer og udfordringer, siger Steen Hebsgaard

Han vil fortælle om sjove episoder, om de barske hændelser og også om de historier og de vinkler, der ikke kom i avisen.

Desuden vil han berette om de spændende mennesker, han har mødt på sin vej.

Foredraget vil blive garneret af power point med artikler, udklip og fotos fra de begivenheder, som foredraget byder på.