Karsten Ree køber rejsebureau i Herning

Karsten Ree Holding har overtaget 75 procent af Africa Tours

Udgivet:05. maj 2015, 13.32

Læsetid:2 minutter

Opkøb Erhvervsmanden Karsten Ree kan nu også kalde sig indehaver af et rejsebureau.

Gennem Karsten Ree Holding har han overtaget 75 procent af rejsebureauet Africa Tours, der har sin forretning samlet på salgskontor i Herning. De resterende 25 procent af Africa Tours forbliver hos John Olsen Holding Dragør ApS, der etablerede selskabet i 2011.

Claus Lund Sørensen, der fortsætter som direktør i Africa Tours, oplyser, at produktprogrammet og bemandingen fortsætter som hidtil.

Han ser opkøbet som et naturligt skridt, da Africa Tours i forvejen har tæt samarbejde af en anden gren af Karsten Rees forretning. Udover Ree Park Safari på Djursland ejer Karsten Ree Holding Karen Blixen Camp i Kenya, som Africa Tours samarbejder med og sender mange af sine gæster omkring.

- Vi har været den største leverandør af gæster fra det danske marked til lige præcis den camp, og så var det naturligt at kigge på hinanden, siger Claus Lund Sørensen til Herning Folkeblad og uddyber.

- Africa Safari fortsætter »business as usual«. Men med Carsten Ree og Co. i ryggen, er det en helt anden økonomisk afdækning, vi står med, så det glæder vi os selvfølgelig over.

Stærkt første kvartal ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind

Mere interessant læsning

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere