Mindeord om brandmand Lars Remme Larsen: - Han var en mand, man ikke kunne undgå at holde af

Udgivet:07. marts 2018, 14.56

Læsetid:2 minutter

Lars Remme Larsen.

5 år siden

Mindeord

Følgende mindeord om frvillig brandmand Lars Remme Larsen er indsendt af de frivillige ved Brand og Redning MidtVest samt Beredskabsforbundet i Herning-kredsen. Lars Remme Larsen er død i en alder af kun 38 år.

Torsdag den 22. februar fik vi den triste besked, at frivillig brandmand Lars Larsen desværre ikke længere er iblandt os. En besked, som ramte os alle hårdt og dybt.

Dagen efter mødte over 30 venner og kollegaer op på brandstationen i Herning for at mindes Lars, for at få snakket, grædt og leet. For Lars var en mand, man ikke kunne undgå at holde af - både som ven og som kollega.

Han var utrolig engageret i alt, hvad han havde med at gøre. Om det så var at bygge sin egen tankvogn, så gjorde Lars det som en ganske naturlig ting, for selvfølgelig skulle vi da have en tankvogn til vores lille interimistiske brandstation til Vildbjerg Cup. Det var også en af de ting, som Lars fik lavet, nemlig en brandstation med tankvogn, sovevogn og små hurtige køretøjer til en første indsats - samt selvfølgelig en bålplads til at kunne riste skumfiduser og drikke Pepsi Max ved. For uden hygge gik det ikke for Lars. Det blev til en station, som vi alle så frem til at møde ind på, en station som måske ikke størrelsesmæssigt var verdens største. Men det blev den med den største plads i vores hjerter.

Lars vil blive savnet der - ikke bare af os kolleger, men af hele staben ved Vildbjerg Cup. Som en rigtig god ven af Lars sagde i sin opdatering: »Lars var ham, der altid stod klar til at hjælpe. Han var meget vellidt, og han vil virkelig blive savnet. Han kunne citere fra alle de gode gamle danske film og parodiere Morten og Peter fra tv. Jeg kan slet ikke forstå, at vi aldrig skal spille ludo mere eller drikke en Pepxi Max sammen.«

Hendes ord er vores ord. Lars efterlader et tomrum, der ikke lige kan fyldes op igen.

Lars fungerede som teamleader for de frivillige i Funktionsområdet Indsats. Han var tilknyttet arbejdet med Brandkadetterne. Og han tilbragte mange fritimer på værksteder, hvor han blandt andet hjalp med at opbygge de frivilliges nye køkkenvogn.

Lars sagde aldrig nej til en opgave, tværtimod var han næsten umulig at få bremset igen, når noget havde fanget hans interesse. Sidst, men ikke mindst var Lars en vellidt frivillig hos Brand og Redning MidtVest og i Beredskabsforbundet.

Lars blev 38 år.

Vores tanker går til Lars' familie.

Ære være Lars' minde.

Lars blev bisat fra Vestre Kapel Vestergade i Herning 3. marts.