Herning Folkeblads Fond støtter lokale ildsjæle

Siden 1986 har Folkebladets ejer uddelt årlige fondspriser for næsten fem millioner kroner

3. juli 2019, 14.08

Ved Folkebladets jubilæumsfest lørdag 22. juni blev årets fondspriser fra Herning Folkeblads Fond uddelt. I anledning af 150-årsjubilæet var der i år 150.000 kroner til hver af de fire modtagere. Her ses fra venstre Mads Bille, Rikke Ramm Eberlein og Christian Alstrup fra Den Jyske Sangskole, som modtog uddannelsesprisen; John Vestergaard og Svend Aage Færch Nielsen fra Egetæpper, som modtog erhvervsprisen; Nicki Quist og Lars Porskjær Møller, som modtog kulturprisen på vegne af MCHs musicalfrivillige; samt Torben Østergaard og Jan Rahbek fra Sportscampus Ikast-Brande, som modtog sportsprisen. Foto: Tom Laursen

I Mediehuset Herning Folkeblad er vi både ydmyge og stolte over for det faktum, at vi arbejder på en helt særlig mediearbejdsplads, som fremsynede mennesker i sin tid sikrede den fortsatte eksistens af med et fondseje.

Det er ret unikt og passer godt til områdets dna og selvforståelse, at egnen fortsat har »sit eget mediehus« til at dække og berette om det nære, og som er oprigtigt interesseret i sit lokalområdes og borgernes ve, vel og udvikling. Det er efterhånden et særsyn i det danske medielandskab.

Noget helt unikt...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben