JFP vinder skoleordre på Sjælland

Herning-firmaet har sikret sig hovedentreprise på Herlev Byskole

9. april 2021, 10.34

JFP skal bygge løs i Herlev. Foto: PR-Foto

ORDRE JFP Murer & Tømrer har vundet hovedentreprisen på Herlev Byskole. Entreprisen udføres for Herlev Kommune og omfatter renovering af Herlev Byskole samt opførelse af en helt ny daginstitution i tilknytning til skolen.

Værdien af det samlede projekt er knap 50 millioner kroner.

Renoveringen er på 2550 kvadratmeter og omfatter skolens fagfløj, personalefaciliteter samt en generel optimering af de fysiske rammer på stedet.

Det har været vigtigt i bedømmelsen, at der er valgt materialer, som både er robuste og æstetiske i forhold til eksisterende materialer i byggeriet. Ligeledes har materialernes levetid og vedligeholdelsesomkostninger været vigtige. Den nye institution bliver på 1148 kvadratmeter og opføres i umiddelbar tilknytning til skolen.

Elever flyttes

JFP Murer & Tømrer har før vundet opgaver med entrepriser for offentlige myndigheder.

En af de ting, der er ekstra opmærksomhed på er sikkerheden omkring de skolebørn, der er på skolen under byggeriet. Renoveringen foregår i fire etaper og i fem bygninger og kræver en nøje planlægning, idét eleverne flyttes rundt efterhånden, som de forskellige etaper bliver færdige. Samtidig udføres dele af arbejderne i sommerferien 2021, hvor eleverne ikke er på skolen.

Herlev Byskole og den nye institution skal stå klar til brug i april næste år.

JFP Murer & Tømrer A/S er et datterselskab under JFP.

Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelingskontor i København.

De udfører hoved- og totalentrepriser, med egenproduktion inden for elementmontage, beton, murer og tømrerarbejde.

Indlæser debat...