En kommentar til Herning-kunstner i Barcelona: Udemokratiske overgreb

28. november 2019, 10.41

- Undgik I Francos Guardia Civils næsten nedslagtning af ubevæbnede borgere 1. oktober 2017 og at være blandt disse?, spørger Flemming Kattrup i en læserbrevskommentar til artiklen 23. november på herningfolkeblad.dk med overskriften »Herning-kunstner bosat i Barcelona: Gadekampene foregik lige foran hoveddøren«. Fotocollage: Privatfotos fra Facebook

UROLIGHEDER Læserbrevet er en kommentar til artiklen på herningfolkeblad.dk 23. november under overskriften »Herning-kunstner bosat i Barcelona: Gadekampene foregik lige foran hoveddøren«:

Læs også
Herning-kunstner bosat i Barcelona: Gadekampene foregik lige foran hoveddøren
+Abonnement

Nu har I jo så valgt at stå lidt på sidelinjen og prøve at holde jer neutrale, men når man som jeg har mangeårigt bosiddende (ligesom jer) venner der, og fulgt med i, hvordan Spanien kører et næsten Franco-system, hvad demokrati angår, burde I forstå reaktionerne pt.

Vennerne (på »ja-siden«) beretter om ting, der nærmer sig fascisme og med en næsten politistats- og censur-ageren, så man korser sig og undres over, hvorfor EU vender det blinde øje til ved forfatningen og de mange udemokratiske overgreb, der foregår også lige uden for jeres dør og med mangfoldighed i det skjulte.

Og da du ikke kan catalansk, har du så ikke fået »sandhederne« fra andet end regeringens og Madrids side, hvilket er et stort handicap for forståelsens skyld.

Der er videooptagelser, der viser »jeres« mange hætteklædte urostiftere og ballademagere komme ud af og returnere til politibilerne!

Jo, Madrids råddenskab er i fuldt flor, for uden vold/slagvåben/molotovcoctails og andet skyts fra demonstranternes side, kan man fra regeringens side jo ikke med forståelse fortsætte det, vi blev vidner til i oktober 2017.

Undgik I Francos Guardia Civils næsten nedslagtning af ubevæbnede borgere 1. oktober 2017 og at være blandt disse?:

Se video på Facebook her