Steinlein om vinderkultur i FCM: Vær hårdtarbejdende og nytænkende hver dag

FC Midtjylland tør altid melde skarpt ud - om vinderkultur og visioner, om værdier og drømme. Det er helt bevidst - vi taler om »Law of attraction«, forklarer administrerende direktør Claus Steinlein

Udgivet:08. maj 2019, 15.28

Læsetid:10 minutter

Vækstjylland Claus Steinlein har altid travlt. Han står med et headset i ørerne på den anden side af glasvæggen helt oppe i toppen af FC Midtjyllands administrationstårn på sportsanlægget i Ikast.

Han taler færdig, byder indenfor og erklærer med et stille smil, at hans helbred sagtens kan håndtere travlheden.

Steinlein beretter derefter om, hvordan hustruen Trine for ikke så længe siden har indrettet hans kontor, så omgivelserne blev mere indbydende og samtidig omdannet til et sted, der inspirerer til at tænke vidtløftige tanker og drømme stort.

Anledningen var, at Claus Steinlein skulle være en af hovedpersonerne i dokumentaren »Oprøret på heden«, som Discovery Networks optager i indeværende halvsæson i klubbens inderste kroge og kulisser. Deriblandt også på Claus Steinleins kontor.

Billederne af legendariske FC Midtjylland-momenter præger væggene, der er en karaffel og glas til en god drink, hvis der skulle komme besøg og en god læderstol til refleksion, hvis Steinlein får en pause mellem telefonsamtalerne, møderne og de mange henvendelser fra medierne, som direktøren altid synes flink til at besvare.

De seneste år er han proportionelt med FCM-succesen vokset til at være en af de mest omtalte personer i dansk fodbold og sport overhovedet.

Steinlein stikker gerne hovedet frem med skarpe erklæringer om nye visioner og mål for FC Midtjylland, der konstant synes at være i rivende udvikling.

På blot 20 år har FCM etableret sig som en absolut topklub i Danmark og gjort en kometkarriere, der betyder, at der bliver lyttet til ordene, når de kommer fra klubbens administrerende direktør.

Nok har Steinlein ofte virket lidt kæk og måske også provokerende på modstanderne, men Steinlein og klubbens øvrige ledelse har skabt en vinderkultur, der har tvunget de øvrige klubber i dansk fodbolds top til at tage FC Midtjylland alvorligt, når de store visioner brager ud fra hedens førstemand.

Den, som opgiver at blive bedre...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind