Teaterkompagniet: Vi udsætter igen

Musicalfans må væbne sig med tålmodighed

4. maj 2021, 12.09

Det er efterhånden ved at være et pænt stykke tid siden, at Teaterkompagniet har fået lov at optræde. Det skete senest i efteråret 2019, hvor de lokale skuespillere opførte »The Wiz«. Foto: Henrik Ole Jensen

BRANDE Selvom det ser ud til, at der er bedring på vej og at samfundet heldigvis er ved at lukke op igen, er der stadigvæk mange ting der er usikre.

Det betyder, at Teaterkompagniet nu har besluttet at udsætte årets store opførelse, »Sound of Music«.

- Vi havde sådan glædet os til at spille The Sound of Music og der skal ikke være nogen tvivl om, at vi vil spille den, men som det er nu, må vi højest være 10 indendørs, når vi øver. Det betyder, at vi allerede nu er meget pressede på øveplanen og skulle det vise sig senere, at eventuelle tilbageslag enten reducerer antallet af tilskuere, eller endda helt umuliggør forestillingen, skal vi til at øve stykket op igen til næste år. Vi er enige om i Teaterkompagniets bestyrelse og med instruktørerne, Mia Husum Poulsgaard og John Eg Pedersen, at det tør vi simpelthen ikke. Det vil være ekstremt svært, at øve det samme stykke op over tre år og stadigvæk kunne give det den gnist og nerve som stykket fortjener, og som vi er kendt for at levere, siger Teaterkompagniets formand Jørgen Lauridsen i en pressemeddelelse.

Kabaret eller sangaften

Udsættelsen er foreløbig sat til perioden 8. til 12. november 2022.

Solgte billetter overføres helt automatisk til næste år, men hvis man ønsker dem refunderet, kan man selvfølgelig få det, ved at henvende sig til RemisenBrande.

- Vi arbejder på, om vi måske kan lave en kabaret eller sangaften sidst på året, siger Teaterkompagniets formand.

Indlæser debat...