FCM-direktør og FCM-profil har corona: Misser Ajax-kamp

Midtbanespilleren Jens-Lys Cajuste er testet positiv for covid-19 og misser dermed onsdagens kamp mod Ajax. Også klubbens administrerende direktør, Claus Steinlein, har fået coronavirus og er ikke fløjet til Amsterdam

25. november 2020, 19.49

Jens-Lys Cajuste er testet positiv for covid-19 og misser aftenens kamp mod Ajax Amsterdam. Foto: Tom Laursen

FODBOLD Der var ingen Jens-Lys Cajuste på holdet, da FC Midtjylland for få minutter siden offentliggjorde sin startopstilling til aftenens Champions League-brag på udebane mod Ajax Amsterdam.

Den 21-årige svensk-amerikaner er nemlig blevet testet positiv for coronavirus, oplyser FC Midtjylland på sin hjemmeside.

Han blev testet positiv mandag og fløj derfor ikke med til Amsterdam.

- Det er meget ærgerligt for Jens. Han havde set frem til igen at skulle spille på den store scene. Vi er også kede af det på hans vegne, men han kommer stærkt tilbage, siger sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Cajuste var i sidste uge på landsholdsopgave med det svenske A-landshold, men han spillede i søndagens Superligakamp mod AGF.

Svensk-amerikaneren bliver i aften erstattet af 20-årige Nicolas Madsen på midtbanen i aftenens kamp.

FCM måtte i forvejen undvære en anden midtbanespiller, brasilianske Evander Ferreira, på grund af coronavirus.

Steinlein er også smittet

Også klubbens administrerende direktør, Claus Steinlein, er testet positiv for coronavirus. Han er derfor ikke fløjet med til Amsterdam til aftenens kamp.

- Jeg blev testet mandag som led i vores protokoller og var desværre positiv. Overordnet er det jo godt, at vi fanger smittetilfældene i vores tests. Det viser, at systemet virker. Fodbolden skal bidrage alt det, vi kan til at holde smitten nede. Jeg har det fint, men bliver selvfølgelig hjemme. Holdet skal nok klare sig uden mig, siger Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.