Ikastbo jubler: Hummel vender tilbage til Premier League

Danske Hummel med Allan Vad Nielsen fra Ikast som direktør har indgået en sponsoraftale med fodboldklubben Everton

23. maj 2020, 06.58

Allan Vad Nielsen, administrerende direktør i Hummel, ser rigtig gode muligheder for at få eksponering gennem den kommende sponsoraftale med Everton. Foto: Henrik Ole Jensen

SPONSORAT Fra næste sæson vender Hummel tilbage til Premier League, når det danske sportsbrand bliver ny tøjsponsor i fodboldklubben Everton, der er hjemhørende i Liverpool.

Parterne har underskrevet en aftale, som i de kommende tre år vil gøre Everton til en af Hummels globale flagskibe på sponsorsiden.

Allan Vad Nielsen, administrerende direktør i Hummel og bosat i Ikast, glæder sig over den historiske aftale og ser frem til at vende tilbage til verdens største fodboldliga.

- Premier League er et fantastisk udstillingsvindue, og det er derfor også med stor glæde og stolthed, at vi efter 13 års fravær igen får Hummel-vinklerne tilbage på en af de allerstørste fodboldscener. Og det gør kun glæden endnu større, at det samtidig bliver på trøjen af en af de mest traditionsrige klubber i England, siger han i en pressemeddelelse og uddyber:

- Som dansker husker vi alle landsholdslegenden Thomas Gravesen, der i starten af 00’erne var et stort aktiv for klubben, men også spillere som Wayne Rooney og ikke mindst legendariske Alan Ball er bare nogle af de mange stjerner, der har slået deres folder på det ikoniske Goodison Park gennem tiderne.

Hos Evertons administrerende direktør, Denise Barrett-Baxendale, vækker den nye sponsoraftale med hummel også stor begejstring.

Historisk aftale for Everton

- Aftalen markerer starten på et nyt og spændende kommercielt samarbejde, og vi er stolte af at kunne byde Hummel velkommen til Everton-familien. Dette er en historisk aftale for klubben og går hånd i hånd med vores kommercielle vækstmål. hummel deler vores fremtidige ambitioner, og med et ry for originalitet og kvalitet ser vi frem til at samarbejde med Hummel om at beklæde vores spillere og ikke mindst fantastiske fans i de kommende tre sæsoner, udtaler han.

Hummel var senest repræsenteret i Premier League i 2006/2007-sæsonen, hvor det danske sportsbrand var tøjsponsor for Aston Villa.