112

Fra døgnrapporten: Værktøj stjålet for 145.000 kroner og el-cyklist alvorligt kvæstet i færdselsuheld

Her er dagens sager fra politiets døgnrapport

Udgivet:29. november 2022, 10.37

Læsetid:5 minutter

1 år siden

Kvinde på elcykel kom alvorligt til skade i færdselsuheld

HERNING En 37-årig kvinde pådrog sig mandag eftermiddag alvorlige kvæstelser, da hun på elcykel blev kørt ned af en 86-årig mand.

Uheldet skete, da manden i bilen kom kørende på Godthåbsvej og ville dreje til venstre af Chr Ydes Vej og ramte kvinden.

Lokalpolitiet oplyser, at kvindens skader ikke var livstruende, og at politiet modtog anmeldelsen klokken 16.35. Den 86-årige vil blive sigtet i sagen.

---

Opbrudt terrassedør

HERNING I løbet af mandag mellem klokken 07 og 20.15 har der været indbrud i en lejlighed i stueetagen på Thrigesvej. En terrassedør er brudt op, men der er endnu ikke overblik over, om der er stjålet noget.

---

Mindre uheld i Herning-rundkørsel

HERNING Mandag klokken 14.45 modtog politiet en anmeldelse om et uheld i rundkørslen mellem Dronningens Boulevard og Silkeborgvej. En 58-årig kvinde fra Tjørring er sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, idet hun kørte ind i 43-årig mandlig bilist fra Kruså.

Der skete kun materiel skade ved uheldet, oplyser lokalpolitiet.

---

Venstresving gik galt

HERNING Mandag aften ved 18-tiden var to biler impliceret i et færdselsuheld. En 34-årig mand fra Herning kom kørende på H.P. Hansens Vej, da han skulle dreje til venstre mod Brændgårdvej. Her overser han en 20-årig mandlig bilist fra Hammerum, som han rammer. Der skete heldigvis kun materiel skade ved uheldet.

---

Indbrud i Sunds, mens beboer var i bad: Computer stjålet

SUNDS Mandag klokken 18.42 fik politiet en anmeldelse om et indbrud i et hus på Linåtoften i Sunds. Der er tale om et ganske frækt indbrud, da beboeren var i bad, mens gerningsmanden knuste en rude i terrassedøren og skaffede sig adgang til at stjæle en bærbar computer af mærket Lenovo. Indbruddet er sket mellem klokken 18.10 og 18.35.

---

Indbrud i Snejbjerg: Vindue til børneværelse brudt op

SNEJBJERG Mandag mellem klokken 17.30 og 20.30 har der været indbrud i et hus på Agerbjerg i Snejbjerg. Politiet oplyser, at der blev opbrudt et vindue til børneværelset. Der er endnu ikke overblik over, om der er stjålet noget.

---

Indbrud på Østertoften

LIND Mandag aften mellem 19.15 og 21.15 har der været indbrud i et hus på Østertoften i Lind. Gerningsmanden har med koben og skruetrækker smadret et vindue for at skaffe sig adgang til huset. Det er endnu ikke opgjort, om der er stjålet noget.

----

Ulovlig indtrængen: Mand gav sig til at drikke Pepsi Max, Baileys og whisky i udhus

SUNDS Tidligt tirsdag morgen - klokken 04.55 - fik politiet en anmeldelse om, at en 33-årig mand med ukendt adresse opholdt sig i et udhus på Søparken i Sunds. I udhuset havde manden tilsyneladende taget for sig af retterne og drukket to Pepsi Max-sodavand, noget Baileys og en halv flaske whisky, så han var godt fuld.

En beboer på adressen holdt manden tilbage, til politiet kom, og den 33-årige vil nu formentlig blive sigtet for ulovlig indtrængen.

----

To indbrud i Vorgod-Barde: I alt stjålet værktøj for 145.000 kroner

Vorgod-Barde

Der har i den seneste tid været to indbrud i Vorgod-Barde, hvor der begge gange gange er stjålet værktøj for flere tusinde kroner. Lokalpolitiet i Ringkøbing har sikret sig dna-spor til den videre efterforskning og kan ikke udelukke, at der kan være tale om de samme gerningsmænd.

Det ene indbrud skete på Gråtopvej på et tidspunkt mellem lørdag eftermiddag og mandag morgen. To aflåste containere er blevet skåret op med en vinkelsliber, og der er blandt andet stjålet svejse­apparater, stiksav, kapsav, vinkelslibere, betonhammer og bindemaskiner. Værktøjet er hovedsageligt af mærkerne Makita og Milwaukee, og tyvekosterne herfra har samlet en anslået værdi på omkring 100.000 kroner.

Ikke langt derfra - på Egerisvej - har ubudne gæster i tidsrummet fra torsdag og frem til lørdag i sidste uge været forbi et maskinhus. Herfra er der også stjålet forskelligt værktøj som vinkelslibere og slangepresser samt muligvis også noget dieselolie. Indtil videre er værdien af disse tyvekoster anslået til at udgøre cirka 45.000 kroner.

Har man set nogle af tyvekosterne eller oplevet noget mistænkeligt i forbindelse med indbruddene, hører lokalpolitiet i Ringkøbing gerne om det.

---

Arbejdsulykke i Bording: Faldt to meter ned fra lastbil

BORDING Mandag morgen klokken 7.00 fik politiet en anmeldelse om en arbejdsulykke i Bording.

En 30-årig mand fra Silkeborg faldt to meter ned fra en lastbil og landede på et betongulv.

Ifølge politiet fik han en del kvæstelser som følge af faldet. Arbejdstilsynet skal nu undersøge sagen nærmere.

---

To mænd kørte sammen ved Jyllandsgade i Ikast: Sammenfletningen kiksede

IKAST På Jyllandsgade ved tankstationen OK kiksede en sammenfletning mandag mellem to bilister.

Politiet fik en anmeldelse klokken 16.17 om hændelsen, hvor en 43-årig mand fra Ikast kom kørende i nordlig retning ad Jyllandsgade. I samme øjeblik kom en 51-årig mand fra Gjellerup kørende ud fra en parkeringsplads overfor.

Bilerne kørte sammen og pådrog sig enkelte materielle skader. Ingen af de to mænd kom ifølge politiet noget til.

---