Efter pludseligt exit: Nyt job til tidligere Ege-direktør

Udgivet:06. december 2022, 14.00

Læsetid:1 minut

John Vestergaard er ny økonomidirektør i Skyways Technics A/S. Foto: Tom Laursen

2 måneder siden

LEDELSE Den tidligere direktør for Ege Carpets i Herning, John Vestergaard, kaster sig ud i lidt af et brancheskift.

Mandag aften offentliggjorde han på Linkedin, at han er tiltrådt i et nyt job som økonomidirektør i Skyways Technics A/S, der har hovedkontor i Sønderborg. I opslaget fortæller han om sin nye arbejdsgiver:

Læs også
Tidligere Ege-direktører gør comeback i tæppebranchen Tidligere Ege-direktører gør comeback i tæppebranchen
Læs også:
Tidligere Ege-direktører gør comeback i tæppebranchen

- Skyways er en multikulturel MRO-virksomhed, der muliggør og forbedrer sikker flyvning gennem kvalitetssupportløsninger. Med hovedkvarter i Sønderborg og set-ups i Billund, Kuala Lumpur, Dubai og Miami er Skyways en international virksomhed, der de seneste år har oplevet stor vækst og en virksomhed med store ambitioner for fremtiden. Jeg glæder mig til at være med på rejsen sammen med ejer og CEO (administrerende direktør, red.) Benjamin Nielsen og de mange dygtige medarbejdere i Skyways, skriver John Vestergaard.

Han var i 14 år direktør i Ege Carpets sammen med Svend Aage Færch, men de blev i juni 2021 bedt om at pakke deres ting, da bestyrelsen valgte at satse på Rune Stephansen som ny direktør i Ege Carpets.

Læs også
<span>Egetæpper-direktører er kede af exit:</span> - Det kan se lidt brutalt ud <span>Egetæpper-direktører er kede af exit:</span> - Det kan se lidt brutalt ud
Læs også:
Egetæpper-direktører er kede af exit: - Det kan se lidt brutalt ud

Siden er John Vestergaard og Svend Aage Færch gået ind i et nyt, fælles projekt, da de er blevet hovedaktionærer i den lille tæppevirksomhed Fraster, der har knap 15 ansatte i Silkeborg. Her sidder de dog ikke i den daglige ledelse og har dermed tid til andre ting.

Indlæser debat