Ny HIH-kontrakt til lokal stregkriger

25-årige Julie Gantzel har skrevet under på en ny toårig kontrakt til trods for, at konkurrencen på pladsen øges i den kommende sæson

15. maj 2019, 10.00

Julie Gantzel understreger, at hendes muligheder for fortsat at udvikle sig er hovedårsagen til, at hun har skrvet under på en ny kontrakt med HIH. Foto: Henrik Ole Jensen

Håndbold Endnu en brik til næste sæsons trup hos Herning-Ikast Håndbold er faldet på plads. Stregspilleren Julie Gantzel Pedersen har skrevet under på en ny toårig kontrakt.

Forlængelsen med den 25-årige spiller med lokale rødder kommer, selvom HIH i forvejen har to stregspillere på kontrakt for den kommende sæson. Udover landsholdsspilleren Sarah Iversen er det norske Vilde Ingeborg Johansen, der kommer til fra Tertnes.

Scenariet med tre stregspillere i truppen spillede ind i overvejelserne om at skrive under på en ny kontrakt, fortæller Julie Gantzel til Herning Folkeblad.

- Jeg har faktisk været i tvivl, men i sidste ende kunne jeg mærke, at det var det rigtige for mig at blive og spille i min barndomsklub, siger hun.

- Jeg vil gerne være i det miljø, vi har i klubben, hvor jeg er sikker på, at jeg fortsat kan udvikle mig. Det er det, der er det vigtigste for mig, understreger HIH-spilleren.

Julie Gantzel er født og opvokset i Ikast, fik sin håndboldopdragelse i Ikast KFUM og tog senere turen fra ISI's efterskole og Sportstar College Ikast-Brande til FCM's stærke ungdomshold.

Efter ligadebut i foråret 2013 skiftede hun til den norske klub Halden, og efter tre sæsoner i Norge blev det til en enkelt sæson i Ringkøbing Håndbold, før hun i 2017 vendte hjem til Ikast.

I denne sæson har hun været andetvalg på stregen efter Sarah Iversen og har fået pænt med spilletid. Efter sommerferien skal der kæmpes endnu hårdere for minutterne på banen, erkender hun.

- Selvfølgelig bliver det en udfordring, at vi er tre stregspillere, men jeg håber også, at det bliver lærerigt. Det handler om, at jeg fortsat skal have en rolle på holdet, for jeg vil gerne spille. Det motiverer mig, at det kommer til at kræve endnu hårdere arbejde, slår hun fast.

Pokalkamp gav storsejr...