Formlænderne er atter samlet

Georg Sørensen og Dorte West åbnede den 77. Formland-messe

Udgivet:30. januar 2023, 11.31

Læsetid:2 minutter

Efter den officielle åbning besøgte Herning-borgmester Dorte West og Georg Sørensen, administrerende MCH-direktør, messens nye område Circular Formland Days. Foto: MCH/Tony Brøchner

8 måneder siden

ÅBNING - Formland rimer på forandring og fornyelse. Formland rimer også på foregangskvinder og -mænd. Og Formland rimer på forretning.

Sådan indledte administrerende MCH-direktør, Georg Sørensen, sin velkomsttale ved åbningen af Formland i går. I tre dage er interiør- og designbranchen samlet i MCH Messecenter Herning om produktnyheder, indlæg, workshops, trendzoner, prisoverrækkelser - og ikke mindst om netværk og forretning i en foranderlig tid.

- Vi befinder os i en verden i konstant forandring, og især i denne tid er det vigtigt at mødes her på Formland. Det er nemlig, når vi mødes fagligt, fysisk og personligt, at vi bliver klogere på nutiden og fremtiden, og mulighederne for forretning og samarbejde opstår - både de planlagte og de uventede muligheder på messen, lød det fra Georg Sørensen, der tilføjede:

- Kære formlændere, I er gode til mange ting, men noget af det, I er allerbedst til, er netop det personlige møde - hvilken stemning vi blev mødt af her til morgen. Det er vigtigt at være positiv i denne tid, og det formår I, sagde direktøren og sendte en stor tak til Formlands 315 udstillere samt til de mange samarbejdspartnere, indlægsholdere og iværksættermentorer, der på hver sin måde bidrager til messen.

Borgmester-tale

Fornyelse er en fast del af Formland, og det manifesteres denne gang blandt andet med den nye mode-koncepthal »Fashion & Lifestyle« samt udstillingen »Circular Formland Days«, der byder på 31 kuraterede brands med cirkularitet som kerneområde. Begge nyskabelser, som dagens åbningstaler - Hernings borgmester, Dorte West - i sin tale kaldte både visionære og tidsaktuelle, ligesom hun særligt fremhævede tidens, branchens, udstillernes og messens fokus på bæredygtighed, klima og miljø.

- Der er ingen tvivl om, at de virksomheder og brands, som hurtigst finder nye, bæredygtige løsninger og evner at udnytte dem kommercielt, står rigtig stærkt i de kommende år, sagde Dorte West og fortsatte:

- Der er al mulig grund til at gå på udkig i de mange stande og i de mange haller. I Herning siger vi, at »her er alle muligheder åbne« - jeg er sikker på, at Formland på sin egen måde lever op til det slogan på bedste vis. Midt i en tid, hvor krig og krise fylder meget, og hvor pandemien har været en hård modstander i starten af 20’erne, er det dejligt, at vi igen kan mødes og være sammen om gode oplevelser, sluttede borgmesteren, før hun - med hjælp fra guldkonfetti - officielt erklærede messen åben.