Tanker omkring politisk nedbrydning af mennesket

7. januar 2022, 11.29

Peter Langborg. Foto: Privatfoto

KORREKTHED Først nedbrød man fra politisk side borgernes psykiske immunforsvar ved, at den politisk korrekte tale blev hverdag. Politisk korrekthed er reelt ikke andet end fortielse, manipulation og direkte løgne fremsat for ikke at såre modparten ved at præsentere denne for virkeligheden.

Når man pakkes sådan ind i vat, så forsvinder den modstandskraft, som man ellers ville opbygge ved at slås for dagligdagen og sine meninger. Så begyndte man i forlængelse af MeToo at straffe for det lille klap i måsen, som borgerne på grund af kravet om politisk korrekthed ikke længere selv kunne sige fra overfor, hvorefter man begyndte at forlange skriftlige aftaler om, hvornår og hvordan vi skulle have seksuel samkvem, og på det grundlag ændrede man grundlaget for, hvornår noget var voldtægt, og hvornår det ikke var.

Nu er man fra politisk side så i gang med at nedbryde borgernes fysiske immunforsvar, ved at man på det nærmeste tvinger dem til at tage to, tre, fire ... vaccineindsprøjtninger mod et virus, som reelt ikke er farlig for ikke-udsatte borgere.

Indsprøjtningerne er potentielt meget farligere end virus nogensinde har haft potentiale til at blive. Dels sætter vaccinerne vort eget immunforsvar på hold, og dels sætter afspritning med videre potentielle angreb på vort immunforsvar ud af drift, hvorfor dette dermed ikke opbygges via aktivitet.

Hvornår begynder befolkningerne i verden at vågne op og stille spørgsmålstegn ved, hvor det er politikerne vil manipulere verden og dermed mennesket hen? Sådan som verden skaber sig i dag, er ikke en sund del af en kontinuerlig udvikling, det er et politikerskabt tilbageskridt, som potentielt vil ende i klodens befolknings undergang.

En undergang, som ikke er skabt af CO2, forurening, overbefolkning eller lignende, men af nogle overmennesker - politikere - som er blevet bange for det, som de selv har været ophav til, nedbrydning af menneskets naturlige modstandskraft.

Indlæser debat