Spjald Fritid har haft markant medlemsfremgang

Fitness-afdeling har mere end fordoblet sit medlemstal på et år, fremgik det på årets generalforsamling

19. april 2019, 09.04

Årets ildsjæl 2019 i Spjald Fritid hedder Lise Lotte Bendixen. Hun har i 20 år lært børnene i Spjald og omegn at blive trygge ved vand og at blive dygtige svømmere. - Lise Lotte er en ildsjæl og har en enorm faglig viden og brænder for sin store interesse - at lære børn såvel som voksne at svømme samtidigt med at de har det sjovt, sagde formand Niels Jørgen Hedeager Madsen ved udnævnelsen.

SPJALD Det var en tilfreds formand for Spjald Fritid, Niels Jørgen Hedeager Madsen, der kunne byde velkommen til foreningens generalforsamling i Spjald FritidsCenter.

Han kunne nemlig i sin bereting fortælle om en stærk vækst i medlemstallet:

- Ved udgangen af 2018 var der i Spjald Fritid 715 medlemmer, og dermed er det 61 flere medlemmer end sidste år. Der er nærmest det samme antal medlemmer i badminton-, gymnastik- og svømmeafdelingerne, mens der har været tilbagegang i håndboldafdelingen. Her er der et fald på cirka 40 medlemmer, men vi har til gengæld oplevet en meget flot fremgang i fitness-afdelingen, hvor der er mere end dobbelt så mange medlemmer som året før, fortalte Niels Jørgen Hedeager Madsen.

- Jeg nævnte sidste år i beretningen, at alle maskiner i fitness og lokalerne var blevet frisket flot op i nye flotte farver, således at fitness fremstod flot med gode maskiner med tilbud til alle behov. Det har sikkert medvirket til den flotte medlemsfremgang sammen med den store indsats og energi, der lagt i det fra fitness-udvalget. Det har jo afdækket et større behov for motion - godt gået, må man sige, konstaterede formanden.

63 procent af medlemmerne i Spjald Fritid er under 25 år og det er gymnastik og svømning, der trækker den vej.

Flere end 80 trænere og ledere...