Verdensberømt vokalgruppe til Herning

The King’s Singers rejser verden rundt - og lægger til marts vejen forbi Herning Kirke

Udgivet:04. februar 2023, 08.00

Læsetid:1 minut

The King’s Singers kommer til Herning, hvor de skal synge med drengekoret. Foto: Pr-foto

1 måned siden

HERNING Drengekorets dirigent, Charlotte Rowan, har benyttet sig af sit internationale netværk og skabt en enestående koncertmulighed i Herning Kirke.

The King’s Singers er en af verdens mest elskede og kendte vokalgrupper og mandag 27. marts kan de opleves i Herning Kirke.

Gruppen består af seks professionelle sangere, som alle har været en del af det verdensberømte drenge- og mandskor, Kings College, Cambridge. Gruppen er stiftet tilbage i 1968, hvor de hurtigt opnåede international anerkendelse for deres evne til at synge alt fra klassisk musik til poparrangementer i klassisk stil.

I de sidste mange år har gruppen haft hele verden som sin arbejdsplads. Alene i 2023 synger koret på fremtrædende koncertsteder i Estland, Østrig, England, Florida, Canada, London, Tyskland, Belgien, Holland og Italien. Det er første gang The King’s Singers møder Herning Kirkes Drengekor, og drengekorets dirigent, Charlotte Rowan, er både glad for og stolt over, at det er lykkedes at skabe dette samarbejde.

- Jeg er sikker på at både vores drenge og mænd vil lære meget og blive dybt inspirerede af at møde mandssangere, som synger på det niveau. Det er en uvurderlig mulighed at have dem her, og vi vil gerne have, at kirken bliver helt fyldt op. De seks sangere er det ultimative musikalske eksempel på, hvad drengekorsuddannelsen kan opnå. Vi glæder os til at give publikum en helt unik koncertoplevelse, siger Charlotte Rowan i en pressemeddelelse.

Indlæser debat