Hammerum-forfatter udgiver nyt: Skræmmende ualmindelig almindelig roman

Daniel Henriksen fra Hammerum udgiver sin femte roman. Denne gang er det en skræmmende ualmindelig almindelig kortroman, som udkommer i dag, mandag 22. marts

22. marts 2021, 08.46

Daniel Henriksen fra Hammerum har efterhånden udgivet flere romaner med skæve personligheder. Foto: PR-Foto

HAMMERUM I 2016 debuterede den lokale forfatter Daniel Henriksen fra Hammerum med romanen »In Absentia«. Ikke længe efter udgav han »Dukkehuset« og den selvstændige efterfølger til »In Absentia«: »Ad Nauseam«, og nu er han klar med sin næste bog, kortromanen »Det usynlige menneske«. Daniel Henriksen skriver sjove og blodige, gerne uhyggelige historier, hvor der typisk optræder en eller flere skæve personligheder. I »Det usynlige menneske« hører vi om Teodors hverdag, som er ualmindelig almindelig og skræmmende normal.

»Han finder ro i sin skemalagte og detaljeorienterede hverdag, mens han betragter og finder spænding i andres liv. Teodor gør ikke noget stort nummer ud af sig selv. Han er en blandt mange, som du møder dagligt, men aldrig rigtig lægger mærke til.

Da Teodors søn indblandes i et trafikuheld, og hans for længst glemte bror samtidig løslades fra fængslet, krakelerer hverdagen, og der kradses hul i Teodors facade.

Bag overfladen af normalitet venter der en lurende psykose og tåkrummende ustabilitet. Teodor gemmer på noget«.

Foto: Omslag fra bogen

Indlæser debat...