Ny medhjælper på kirkekontoret

Bent Kristensen, der er tidligere leder i en stor koncern, skal i fremtiden være administrativ medhjælper i Engesvang Kirke

Udgivet:23. august 2023, 10.13

Læsetid:1 minut

Bent Kristensen er tilknyttet Engesvang Kirke som medhjælper på kontoret. Foto: Privatfoto

1 måned siden

ENGESVANG Den nye administrative medarbejder i Engesvang Kirke må siges at være erfaren. 66-årige Bent Kristensen har en erhvervskarriere bag sig med ledende stillinger især i elforsyningsbranchen.

Han sluttede sidste år med titel af seniorspecialist i elselskabet Norlys med ansvar for at understøtte arbejdet i repræsentantskabet, bestyrelsen og direktionen.

- Man kan synes, der er noget af et spring - fra en stor virksomhed som Norlys og til en lille kirke i Engesvang. Men læg mærke til, at Norlys er et andelsselskab. Det er et fællesskab af mennesker, der vil noget sammen. Sådan er det langt hen ad vejen også med kirken, siger Bent Kristensen.

Han er ansat i en stilling på 10 timer om ugen, og opgaverne er at hjælpe andre ansatte og frivillige ved kirken, blandt andet sekretariatsopgaver for præsten, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Det er noget af en perfekt stilling i min nuværende livssituation. Ved den seneste fusion i Norlys syntes jeg, det var tiden at gå på pension. Da jeg havde prøvet det lidt tid, kunne jeg mærke, at der manglede noget. Det er dejligt at have tid til fritidsinteresser og børnebørn. Men jeg har altså også brug for at indgå i forpligtende fællesskaber; jeg har behov for at arbejde sammen med mennesker, siger den nye »blæksprutte« i Engesvang Kirke.

Han har ikke helt fast kontortid i sognehuset. Man kan ringe eller skrive for at høre, om han er på kontoret ved siden af kirken.

Indlæser debat