112

Første arbejdsdag: Ny politidirektør kan ikke give håndtryk til medarbejderne

Jens Kaasgaard er i dag blevet afløst som politidirektør

1. april 2020, 15.30

I otte år har hun været væk fra Midt- og Vestjyllands Politi. Nu vender Helle Kyndesen tilbage som ny politidirektør fra 1. april 2020. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

MIDT- OG VESTJYLLAND 55-årige Helle Kyndesen tiltræder i dag som ny politidirektør ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Hun afløser Jens Kaasgaard, som havde sidste arbejdsdag i går.

Helle Kyndesen kommer fra en stilling som politidirektør for Østjyllands Politi og har tidligere arbejdet i det midt- og vestjyske - senest som vicepolitidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi fra 2007 til 2012, hvor hun var med til at opbygge den nye politikreds.

De første arbejdsdage bliver noget anderledes end planlagt på grund af coronakrisen, så der er ingen håndtryk eller turné rundt til de forskellige afdelinger.

Derfor vil hun senere møde både medarbejdere og politiets forskellige samarbejdsparter.

Hilse på borgmestre

- Det er for eksempel vigtigt for mig at komme rundt og hilse på borgmestrene. For selv om jeg kender området godt, så er der alligevel sket meget i de år, jeg har været væk fra kredsen, og det er vigtigt at blive opdateret på, hvad der rører sig hos borgerne i de enkelte kommuner, sådan at vi fortsat kan være et nært politi, der er i øjenhøjde med midt- og vestjyderne, siger Helle Kyndesen i en pressemeddelelse om sin tiltræden.