Fra Lokalavisen: Dyrskuer sælger varmeanlæg

MGM Boilers vil i kontakt med folk på landet

13. oktober 2020, 15.51

Karsten Jørgensen har drevet virksomhed siden 1999. Foto: Henrik Lind Jørgensen

SKIBBILD-NØVLING Når Karsten Jørgensen skal ud at have fat i nye kunder, tager han på dyrskue.

- Der kommer et bredt udsnit af befolkningen, og jeg vil jo gerne have fat i dem, der bor på landet, hvor der ikke er fjernvarme, siger Karsten Jørgensen.

I år har dyrskuerne været aflyst fra en kant, men ellers er han at finde ud over hele landet: Roskilde, Hjørring, Aabenraa, Gl. Estrup, Odense og naturligvis Herning.

- Det er også en måde at få kontakt til smedemestre rundt omkring på, for når folk har hørt om mine pillefyr, så siger de, at »det giver jeg videre til min smed, for det er ham, der skal installere det«, og så har jeg også skaffet nye opgaver den vej rundt, siger Karsten Jørgensen.

Ingen snak i år uden ordet »corona«, som MGM Boilers også har kunnet mærke. For det gode.

- Den første uge var der helt stille. Alt blev aflyst. Men da folk så begyndte at gå hjemme, så opdagede de, at deres fyr trængte til at få en justering, eller de brugte nogle af de penge, de ikke kunne tage på ferie for, til at få opgraderet deres varmeanlæg, siger Karsten Jørgensen.

Fra Hellerup til Als

Han er i gang med en opgave i Mommark på Als, som er en direkte ordre på grund af corona.

- Det er et par omkring de 50 år, som boede i Hellerup og havde en fritidsbolig på Als. Under corona arbejdede de begge hjemme, og derfor gik de op til deres chefer og spurgte, om de ikke kunne fortsætte med det. Så kunne de møde ind på deres kontorer et par gange om måneden. Cheferne sagde, at det var i orden, så solgte de villaen i Hellerup og sætter nu deres store fritidshus i stand, fortæller Karsten Jørgensen.

Læs også
Fra Lokalavisen: Fra tre til 5000 fyr