Redaktører i direkte derby-duel: De mest inkarnerede kan slet ikke tåle synet af FCM's logo

Sportsredaktører fra Viborg og Herning sætter ord på søndagens derby

Udgivet:30. september 2022, 05.45

Læsetid:2 minutter

Sportsredaktør Danni Kristensen fra Viborg Stifts Folkeblad (t.v.) og sportsredaktør Jørn Just Kristensen fra Herning Folkeblad varmer op til søndagens derby.

FODBOLD Søndag mødes FC Midtjylland og Viborg FF i et midtjysk derby, der er kommet til ære og værdighed igen efter Viborgs comeback til landets bedste række - tilmed med en aktuel plads i tabeltoppen.

Folkebladet varmer op til opgøret med en duel mellem vores egen sportsredaktør Jørn Just Kristensen og sportsredaktør Danni Kristensen fra Viborg Stifts Folkeblad.

De har stillet fem spørgsmål til hinanden.

Fra Herning til Viborg lød et spørgsmål blandt andet på, hvorfor VFF-fansene egentlig hader FC Midtjylland så meget, og hvordan synet på FCM har udviklet sig gennem årene?

Til det svarer Danni Kristensen.

- I Viborg er historien en vigtig værdi, og derfor er der ikke meget respekt til overs for, at man i det vestjyske skoddede historien og skabte en ny og kunstig klub i jagten på guld. Der er ingen tvivl om, at de mest inkarnerede Viborg-fans slet ikke kan tåle synet af FCM-logoet.

Læs alle hans svar herunder:

Læs også
<span>Kommentar fra Viborg:</span> De mest inkarnerede kan slet ikke tåle synet af FCM-logoet <span>Kommentar fra Viborg:</span> De mest inkarnerede kan slet ikke tåle synet af FCM-logoet
Læs også:
Kommentar fra Viborg: De mest inkarnerede kan slet ikke tåle synet af FCM-logoet

Fra Viborg mod Herning lød et spørgsmål til Jørn Just Kristensen, hvordan man har det i Herning med, at VFF aktuelt er placeret over FCM i tabellen?

Til det svarer Folkebladets sportsredaktør.

- Alle er skuffede over FC Midtjyllands start på sæsonen. 13 point efter 10 kampe er FCM’s dårligste pointmæssige start i Superligaen siden 2012/13-sæsonen. At lige Viborg er et af de hold, der har gjort det godt, går nok de fleste en smule på. For de, der gør en dyd ud af nabohadet, må det selvsagt være tæt på utåleligt.

Læs alle hans svar herunder:

Læs også
<span>Kommentar:</span> Derbyet er som et sjovt mini-trofæ midt i sæsonen <span>Kommentar:</span> Derbyet er som et sjovt mini-trofæ midt i sæsonen
Læs også:
Kommentar: Derbyet er som et sjovt mini-trofæ midt i sæsonen

Læs meget mere om kampen på web og avis hen over weekenden.

Indlæser debat

Mere interessant læsning

Mest læste

Fodbold

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere