Lokal LO-formand om valget: Vores budskaber er blevet hørt

Lone Børlum ser tilbage på en god valgkamp, hvor LO's kampagnebil har været vidt omkring

Udgivet:07. juni 2019, 10.12

Læsetid:2 minutter

Politik Det er en særdeles tilfreds Lone Børlum, der i sin rolle som formand for fagbevægelsen LO Herning-Ikast ser tilbage på tre ugers valgkamp og ikke mindst valgresultatet.

- Man kan jo se helt klart, at vælgerne ønsker, at vi skal styrke velfærden, at vi skal stoppe uligheden og investere i uddannelse. Det er også det, vi i fagbevægelsen har været ude at sige, fremhæver hun,

Under den lange valgkamp har LO Herning-Ikast haft sin egen 21 dages-plan, hvor man har haft en kampagnebil sendt rundt til så mange omegnsbyer som muligt for at dele valgkampsmateriale ud.

Lone Børlum selv sidder i Herning Byråd for Socialdemokratiet, men LO's kampagne har ikke agiteret for et bestemt parti, og det blev rigtig godt modtaget.

- Vores materiale har været vores budskaber til den kommende regering uanset farve. Det har folk været positivt overrasket over, og det er i hvert fald noget, jeg tager med mig, når vi skal evaluere på det. Vi ser sådan på det, at uanset farve på den kommende regering, så har vi nogle budskaber, vi gerne vil have ud, siger Lone Børlum.

Spændt på forhandlingerne...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere