Lokal LO-formand om valget: Vores budskaber er blevet hørt

Lone Børlum ser tilbage på en god valgkamp, hvor LO's kampagnebil har været vidt omkring

7. juni 2019, 10.12

Lone Børlum glæder sig som formand for LO Herning-Ikast over valgkampens temaer med styrket velfærd og uddannelse. Foto: Tom Laursen

Politik Det er en særdeles tilfreds Lone Børlum, der i sin rolle som formand for fagbevægelsen LO Herning-Ikast ser tilbage på tre ugers valgkamp og ikke mindst valgresultatet.

- Man kan jo se helt klart, at vælgerne ønsker, at vi skal styrke velfærden, at vi skal stoppe uligheden og investere i uddannelse. Det er også det, vi i fagbevægelsen har været ude at sige, fremhæver hun,

Under den lange valgkamp har LO Herning-Ikast haft sin egen 21 dages-plan, hvor man har haft en kampagnebil sendt rundt til så mange omegnsbyer som muligt for at dele valgkampsmateriale ud.

Lone Børlum selv sidder i Herning Byråd for Socialdemokratiet, men LO's kampagne har ikke agiteret for et bestemt parti, og det blev rigtig godt modtaget.

- Vores materiale har været vores budskaber til den kommende regering uanset farve. Det har folk været positivt overrasket over, og det er i hvert fald noget, jeg tager med mig, når vi skal evaluere på det. Vi ser sådan på det, at uanset farve på den kommende regering, så har vi nogle budskaber, vi gerne vil have ud, siger Lone Børlum.

Spændt på forhandlingerne...