Nyt digitalt lokalsite: Byd velkommen til Dit Herning

Folkebladet lancerer i dag et nyt digitalt lokalsite med udgangspunkt i Herning by

Udgivet:13. oktober 2021, 11.25

Læsetid:2 minutter

ditherning,dk er gået i luften med nyheder og inspiration om Herning. Screendump.

Anna Bech Sørensen
Journalist| ans@mediehusenemidtjylland.dk

HERNING Folkebladet har fået et nyt medlem af mediehus-familien: Dit Herning hedder det digitale site, der med udgangspunkt i Herning giver dig udvalgte nyheder om og inspiration til din by.

Det nye lokalsite, som du finder på ditherning.dk, baserer sig på udvalgte artikler fra herningfolkeblad.dk, hvor vi samtidig indbyder til større interaktion med dig som læser. Ud over det eksisterende indhold, der er valgt særligt ud til brugerne på ditherning.dk, vil vi producere nyt med udgangspunkt i, hvad brugerne af sitet ønsker.

Med udgangspunkt i brugerne

Alle med abonnement på Herning Folkeblad har adgang til Dit Herning. Du kan også abonnere udelukkende på Dit Herning. Herning Folkeblad vil med sitet henvende sig til jer, der trods en travl hverdag med uddannelse, job og familieliv vil have få, men udvalgte nyheder om og inspiration til jeres lokalområde.

- Sitet retter sig mod lidt yngre målgrupper som studerende, tilflyttere eller unge familier, som gerne vil vide, hvad der sker lokalt, og hvad man kan foretage sig eller opleve i Herning-området, men som synes, der er for travlt i hverdagen til at følge med i det hele på vores nyhedssite eller i printavisen, siger Herning Folkeblads chefredaktør, Vibeke Larsen.

- Til jer vil vi på Dit Herning dagligt vælge en god håndfuld særligt relevante nyheder ud plus skrive om byens liv og aktiviteter. Der sker jo simpelthen så meget spændende og inspirerende her i byen, der er værd at kende til, blive mindet om eller inddraget i. Jo bedre man kender sin by, dens mennesker og dens muligheder, jo bedre er det jo at bo og leve her, vurderer hun.

Det er avisens nye produktredaktør, Anna Bech Sørensen, der i de seneste måneder har været med til udvikle Dit Herning.

- I arbejdet med at udvikle sitet har vi talt med adskillige herningensere, der er kommet med deres ønsker til indholdet på Dit Herning. Især ønsket om det helt nære har været gennemgående: At få at vide, hvad der sker i byen både i forhold til events, naturoplevelser og bylivsstof som butiksåbninger, ligesom flere gerne vil møde helt almindelige mennesker på sitet, hvis løsninger, valg og holdninger de kan blive inspireret af, siger Anna Bech Sørensen.

- De ønsker vil vi på Dit Herning imødekomme ved at give jer et digitalt bylivssite, hvor der vil være udvalgte nyheder, historier om livet i byen og om mennesker med noget på hjerte, siger hun.

Journalist Patrick Solberg står til daglig for historierne på Dit Herning i samarbejde med resten af mediehusets redaktion.

- Jeg glæder mig til at lave historier til - og forhåbentlig med - jer. I er altid velkomne til at skrive til mig, hvis I har en historie, jeg skal fortælle. Det kan både være om stort og småt, siger Patrick Solberg.

Mere interessant læsning

Mest læste

Herning

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere