Her havde Kristian Jensen ret

12. august 2019, 11.00

Erling Askjær Jørgensen.

POLITIK Dramatikken på Venstres gruppemøde 9. august blev af nogle medier blæst voldsomt op på basis af hvad Claus Hjort Frederiksen mente.

Fakta er, at det var totalt urimeligt og unfair overfor de øvrige blå partier, at Lars Løkke Rasmussen midt i seneste valgkamp pludselig vil fjerne forskellen på rød og blå politik og gå i ledtog med socialdemokraterne. Den bog Lars Løkke, udkom med og hans egotrip om en SV-regering, var direkte usympatisk overfor egne folk i Venstre og overfor de andre blå partier.

Derfor var det godt, at Kristian Jensen tonede rent flag i denne sag. Men at jeg roser Kristian Jensen her betyder ikke, at jeg er enig med ham i alt. Han er f.eks. alt for vattet vedr. indvandring når det gælder folk fra Mellemøsten. Her er det tydeligt, at Venstres vælgere holder med Støjbjerg. Det gør jeg også.

I 2015 sluttede Thorning-regeringen og Lars Løkke blev igen statsminister. Dette kørte han fast i og kom først videre, da LA og Konservative indvilgede i at hjælpe ham. Som tak behandlede Lars Løkke LA og Konservative på en meget unfair måde og Løkke er skyld i, at den blå blok blev splittet og tabte flertallet.