Rejsen med Ronaldo: Fodboldstjernen har givet JBS unikke kontakter

Michael Alstrup satte ved foredrag ord på de snart fem år, der er gået, siden JBS lancerede undertøjs-samarbejde med Cristiano Ronaldo

14. juni 2018, 17.00

Cristiano Ronaldo har i den grad fået gang i JBS' eksport. Administrerende direktør i JBS, Michael Alstrup, glæder sig over, at man stadig har gang i samarbejdet med fodboldstjernen. Foto: Tom Laursen

Samarbejde Den herningensiske undertøjsproducent JBS blev i den grad sat på verdenskortet, da man for snart fem år siden lancerede et samarbejde med fodboldspilleren Cristiano Ronaldo. Godt et halvt år efter lanceringen af samarbejdet med den portugisiske verdensstjerne befandt administrerende direktør, Michael Alstrup sig i begyndelsen af 2014 i Mediehuset Herning Folkeblads ved ledelsesarrangementet Tidlig Tirsdag.

Når man som JBS samarbejder med en fodboldspiller, der får så meget medieopmærksomhed og samtidig har over 100 millioner følgere på de sociale medier, så har det også en vis grad af afsmitning på hans samarbejdspartnere - i dette tilfælde Herning-virksomheden JBS.

- Den omtale kunne vi aldrig selv have købt os til, og for os er det en unik chance for at blive store, som vi aldrig får igen, sagde Michael Alstrup dengang.

Blærerøven og tennisstjernen...