Nyt æresmedlem i gymnastikforening

Aulum Gymnastikforening (AG) har fået æresmedlem nummer seks. Også hæder til to kvinder

9. marts 2020, 14.14

Ove Lynderup er det seneste æres­medlem i AG. Foto: Privatfoto

AULUM Aulum Gymnastikforening (AG) er kommet godt over det store jubilæumsår i 2019, og det nye år er kommet godt i gang med en generalforsamling, hvor AG udnævnte et nyt æresmedlem.

Dermed er der nu kåret seks af den slags i foreningens levetid.

Æresmedlem nummer seks blev Ove Lynderup. Begrundelsen for hæderen var, at han gennem mange år har bidraget aktivt og ihærdigt til udviklingen af AG og aktiviteterne i Aulum Fritidscenter.

Han er aktiv som instruktør, men involverer sig også i den administrative drift af foreningen, både i udvalg og hovedbestyrelsen. Ingen opgave er for stor eller for lille, og de bliver hellere sat i gang eller løst på dagen end udskudt til senere, lød motivationen.

Med fra start

- Motion og Fitness har i særlig grad nydt godt af Ove Lynderups utrættelige arbejde. Han har været med helt fra starten af både i forhold til igangsætning af spinning i sin tid og sidenhen opbygningen af motionscentret og de mange aktiviteter, centret udbyder. Ove Lynderup har været aktiv i AG i hen ved 16 år nu og har haft stor indflydelse på AG’s positive udvikling og løbende medlemsfremgang. Han har igennem alle årene været formand for motions- og fitnessudvalget og er »still going strong«, sagde formand Louise Faaborg, da hun udnævnte Ove Lynderup som æresmedlem.

Pokal og pæne ord

Ved generalforsamlingen forleden blev »Årets AG’er« og »Årets Træner« også hædret.

Årets AG’er blev Susi Madsen, der er formand for svømmeudvalget. Hun fik en pokal og pæne ord.

- Du trådte til som formand for svømmeudvalget sidste år, da det så allermest sort ud for svømning. Du har i den grad formået at vende udviklingen til noget positivt! sagde formand Louise Faaborg til Susi Madsen og fortsatte:

- Der er flere svømmehold, flere medlemmer, og du har selv kastet dig ud i uddannelse til svømmetræner. Du har gjort meget godt i friluftsbadet med liggestole, planer om nye redskaber, og så holdt du jo et brag af et poolparty sidste år. Du går til dine opgaver med stort engagement og klør på, til du er i mål.

Årets træner

Årets Træner blev Bitten Buur Henriksen. Hun kunne ikke selv deltage i generalforsamlingen, men takket være Facetime kunne hun komme med via video.

Bitten Buur Henriksen har i mange år været træner i gymnastikafdelingen. Hun blev årets træner, da hun beredvilligt tog et ekstra gymnastikhold, fordi det vrimlede ind med ekstra børn.

- Du gør en dyd ud af at opdrage dine hjælpetrænere og arrangerer hygge for dem. Du kan rumme mange små spilopper og brænder for at lære dem op til at komme videre som springgymnaster. Skønt med stabil frivillig indsats! sagde AGs formand, Louise Faaborg, til hende via video-forbindelsen.

Formanden for hele AG, Louise Faaborg (t.v.), overrakte pokalen til »Årets AG’er«, Susi Madsen. Foto: Privatfoto