S. N. S. Herning genopstår: Familie og venner står bag redning af konkursfirma

Det konkursramte familiefirma S. N. S. Herning, som producerer de ikoniske sømandstrøjer, får ny chance. Produktion rykker til udlandet

Udgivet:08. juni 2018, 12.01

Læsetid:3 minutter

Redning Med konkursen i S. N. S. Herning så det ud til, at det med ét var slut med de kendte sømandstrøjer, som har været solgt i modebutikker bredt rundt i verden.

Men nu er der faldet en redningsplan på plads, så virksomheden føres videre. Det bliver fortsat med familien Skyt ved roret, som det har været tilfældet siden 1931. Det oplyser Søren Skyt, der selv fortsætter i direktørstolen.

- Det lyksalige er, at det er lykkes at få stablet noget kapital på benene via familie og venner. Det er en kreds af syv personer, som har lånt midler til min hustru og mig, så vi har kunne lave et selskab, der overtager alle aktiver og kan sikre, at varemærket bliver i familiens eje, siger Søren Skyt til Herning Folkeblad.

Investor sprang fra...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb enkeltdags adgang Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind