Årsmøde i museumsforening

7. januar 2020, 12.43

Det lille museum holder til i Skarrilds ældste hus, der er på blot 46 kvadratmeter. Arkivet er der dog ikke plads til, så det har adresse på byens gamle skole. På billedet ses to folk fra museets bestyrelse - sekretær Erik Degn og kasserer Ingrid Pedersen. foto: Flemming Hansen

Kibæk Torsdag 16. januar holdes der generalforsamling i Skarrild-Karstoft Museum og Lokalarkiv. Dette foregår selvfølgelig ifølge vedtægterne, og i år er det i Karstoft Samlingshus.

Susanne Vestergaard, Ingrid Pedersen, Lauge Moselund og Chris Nørager er på valg. Chris Nørager vil gerne holde op. Øvrige modtager gerne genvalg. Desuden er der et nyvalg, hvor bestyrelsen har en kandidat. Foreningen har 388 medlemmer lige nu.

Efter selve generalforsamlingen, som ikke plejer at være særlig langvarig, er der i år et indlæg ved bestyrelsesmedlem Gert Vestergaard Jensen, som taler over emnet »Dreng i Skarrild i 50-erne«.

- Gert har en meget god hukommelse og stor viden om sammenhængene i sognet på den tid, så der er udsigt til et spændende foredrag, siger Erik Degn fra Skarrild-Karstoft Museum og Lokalarkiv.

Som vanligt er foreningen vært ved et lettere traktement, som samlingshuset står for, og det plejer jo at være godt.