15-årig herningenser dansede sig i VM-semfinale: - Vi gav alt, hvad vi havde

Udgivet:16. november 2022, 08.42

Læsetid:1 minut

Den 15-årige Herning-pige Victoria Hestbek dansede sig i weekenden i VM-semifinalen i 10-dans i dne ældste junior-række med makkeren Marcos Normann Andersen fra Holstebro. Til venstre træner Bjørn Bitsch. Foto: Privatfoto

4 måneder siden

DANS Den herningensiske sportsdanser Victoria Hestbek har sammen med sin makker Marcos Normann Andersen fra Holstebro hentet et flot VM-resultat i Portugal.

Det unge par var blandt 29 andre par med til VM i disciplinen 10-dans i junior II-klassen, hvor man skal fylde 14 eller 15 år i konkurrenceåret.

Som det første danske par siden 2015 nåede de hele vejen til semifinalen og sluttede konkurrencen som nummer 12.

- I semifinalen dansede vi vores bedste til dato og gav alt, hvad vi havde i os. Vi er så glade og tilfredse med resultatet. Vi er mega stolte - bare det at træde ind på den store scene, bære Dannebrog og være en del af 30 par, der alle er nationale mestre i deres eget land, skriver de på Facebook.

Det var et par fra Letland, der endte med at tage guldet.

Victoria Hestbek og Marcos Andersen har endnu ikke danset sammen et helt år, men deltager 10. december allerede for tredje gang til et VM-stævne. Det gælder standarddans, og konkurrencen finder sted i Rumænien.

Parret trænes af Bjørn Bitsch og Ashli Williamson, der sammen er mangedobbelte verdensmestre.

damm