Bayern-boss skoser stjerne for Paris-tur på fridag

Hasan Salihamidzic er utilfreds med, at Serge Gnabry brugte sin fridag på at rejse til modeuge i Paris.

Udgivet:25. januar 2023, 10.18

Læsetid:1 minut

Serge Gnabry havde ikke sin bedste optræden tirsdag mod FC Köln og blev skiftet ud efter første halvleg.

/ Ritzau /

MÜNCHEN Den tyske landsholdsstjerne Serge Gnabry er faldet i unåde hos Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic.

Det lod Bayern-bossen forstå efter storklubbens skuffende 1-1-resultat hjemme mod FC Köln i Bundesligaen tirsdag aften.

Bayern-spillerne havde fået en fridag for at have friske ben til opgøret, men Gnabry brugte sin frihed til at rejse til Paris for at deltage i modeugen.

- Det er amatøragtigt og lige præcis det, som Bayern ikke står for, at skeje ud et sted, når du har en fridag.

- En fridag er lig med hvile, så du kan træde på speederen i den næste kamp. Vi kommer til at tage en snak om det onsdag. Der er selvfølgelig behov for at tale om det, siger Hasan Salihamidzic efter tirsdagens kamp ifølge AFP.

Sportsdirektøren minder om, at det slet ikke er givet, at Bayern vinder det 11. mesterskab på stribe. Holdet har kun fået to point i de seneste to kampe, og forspringet til de nærmeste konkurrenter skrumper formentlig til tre point onsdag aften.

- Det er på høje tid, at vi skifter gear og indser, at der er et mesterskab på spil, lyder det fra Salihamidzic.

Gnabry var trods sin tur til Paris med i træner Julian Nagelsmanns startopstilling mod Köln, men han blev skiftet ud i pausen, da Bayern var bagud med 0-1.

Før kampen sagde Nagelsmann, at Gnabry ikke havde forbrudt sig mod nedskrevne regler, men at han måtte lade benene besvare kritikken på banen.

Bayerns næste opgave er topkampen hjemme mod Eintracht Frankfurt på lørdag.

Hvis Frankfurt onsdag vinder ude over Freiburg, kan Frankfurt bringe sig op på samme pointtal som Bayern med en sejr i lørdagens opgør.

/ritzau/