Og vinderen er...

Krondyr på Ovstrup Hede og en sommerfugl løber med sejr og trøstpræmie

27. juni 2020, 06.08

Søren Birkebæks foto af krondyrene er lige til en førsteplads. Foto: Søren Birkebæk

VILDBJERG Krondyr kan løbe, og sommerfugle kan flakse, men dyrene kan også stikke afsted med hver en præmie, hvis de blot er fotograferet på en smuk og »sommerlig« måde.

I Herning Folkeblads uhøjtidelige sommer-fotokonkurrence er Søren Birkebæks motiv af krondyr, der står på Ovstrup Hede ved Ørre en diset morgenstund, blevet valgt som vinderen. Både billedets farver, komposition og motivets storhed sikrer sejren til Søren Birkebæk.

Inga Nielsen fra Timring får en trøstpræmie - eller en andenplads. Hun har fanget en sommerfugl, som står klart i farverne. Billedet minder os om, at vi skal prøve at gå tæt på naturens undere for at få den fulde oplevelse.

Give os tid til at liste tæt på og håbe, at tålmodigheden bliver belønnet.

Tak for alle bidrag. Vinderne har fået direkte besked, og de får også deres præmier leveret.

Som tidligere nævnt, er Herning Folkeblad og vores ugeavis - Lokalavisen - altid interesseret i fotos og/eller tip til både nyhedsartikler og reportagemuligehder. Til forskel fra denne konkurrence præmierer eller honorerer vi dog ikke uopfordret tilsendt materiale.

Perlemorssommerfuglens smukke farver. Det minder os om, at vi skal give os tid til at betragte naturen. Inga Nielsen er en flittig fotograf i lokalområdet, hvor hun ofte færdes til stort og småt med sit kamera. Det kan altså også indfange mindre, bevingede insekter. Foto: Inga Nielsen