Statsministeren midt i opvisning

Statsministeren dukkede uventet op i pr-fremstød for Senior Sport og Idræt

15. maj 2019, 11.34

Med instruktør Karin Pedersen i spidsen viste et stort udsnit af Seniorsport i Ikast i går, hvad de er gjort af og leverede en flot opvisning på Torvet. Foto: Tom Laursen

ikast Mobiltelefonerne kom frem, og det blev til en pæn portion selfies. Og der blev udvekslet endnu flere håndtryk og skulderklap.

Stedet var Torvet i Ikast i går ved godt 13-tiden.

Baggrunden for den lille opstandelse skyldtes en habitklædt mand, der pludselig befandt sig midt i en klynge af sortklædte motionister fra Senior Sport og Motion Ikast.

Det viste sig at være landets statsminister Lars Løkke Rasmusen (V), der lige efter en omgang med armsving og benspjæt forsøgte at snige sig ind i den sortklædte mængde, da man kastede sig ud i slutnummeret »Dagen i dag er din, min ven«.

I første omgang var det kun ganske få, der genkendte statsministeren, men rygtet spredtes hurtigere end lyden, og snart var alle klar over, at der var prominent besøg. Næppe var den sidste strofe af den smukke sang klinget ud, inden mobiltelefonerne blev fundet frem, mens andre havde travlt med at give hånd og hilse på landets førstemand, der holdt en lille pause i Ikast, inden kampagneturen i forbindelse med folketingsvalget fortsatte til Bording Skole, hvor han havde en aftale.

Tidligt ude...