Vanvidsbilist fra Herning set igen: Politiet forfulgte orange muskelbil på Fyn

Vanvidsbilisten i orange Ford Focus ST, som i går blev jagtet på Holstebromotorvejen, kørte i dag fra politiet på Fyn

15. september 2021, 17.14

Fyns Politi har i dag forfulgt en orange Ford Focus ST med omkring 300 hestekræfter under kølerhjelmen. Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi vurderer, at det kan have været den bil, det lokale politiet jagtede i går. Foto: PR-Foto

TJØRRING Midt- og Vestjyllands Politi leder fortsat efter en næsten skaldet mand på omkring 40 år, som i går kørte fra politiet på Holstebromotorvejen med 215 kilometer i timen.

Manden blev tirsdag eftermiddag set i en orange bil med stjålne nummerplader ved Tjørring Hovedgade, hvor han angiveligt sad og røg en joint.

Da politiet ville tale med ham, gik den vilde jagt - først ad Hilmar Sølundsvej med 167 kilometer i timen, inden manden satte farten op på motorvejen mod Holstebro.

Læs også
Kørte 215 kilometer i timen på motorvej: Politiet leder efter orange Ford Focus

Død og Helvede

Patruljevognen mistede kontakten med bilen ved frakørsel 18, Sinding.

Mandens køretøj er ikke en hvilken som helst slags. Det er nemlig en Ford Focus ST med omkring 300 hestekræfter under kølerhjelmen.

- Vi har endnu ikke fået fat i ham. Men Fyns Politi har onsdag formiddag forfulgt en bil magen til, der kørte som død og helvede. Den var udstyret med svenske nummerplader, siger vagtchef Jens Claumark, som oplyser, at det kan være samme mand og samme bil.

Har et foto af manden

- Det sker, at folk laver den slags i et forsøg på at drille politiet. Men da vi ikke endnu ikke har fanget ham, ved vi det af gode grunde ikke, siger vagtchefen.

Lokalpolitiet i Herning oplyste tidligere i dag, at man er ved at indhente video rundt omkring - og at man har et foto af manden bag rattet.