Nok en gang i finalefeltet som årets håndværker

Arne Danielsen A/S er nomineret til titlen for femte gang

Udgivet:03. marts 2023, 11.20

Læsetid:1 minut

Erik Ellehammer fra Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S i Brande har prøvet det tidligere. Her ses han blive hyldet i Cirkus­bygningen 2021, hvor han blandt andet modtog blomster som bevis på hæderen. Firmaet fra Brande har været indstillet til finalen hele fem gange. Foto: Privatfoto

BRANDE Det er en stolt og glad direktør Erik Ellehammer, der har modtaget nyheden om, at Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen A/S for femte gang er kåret som finalist til prisuddelingen Årets Håndværker i kategorien årets tømrervirksomhed 20-49 ansatte.

En kategori, de var de glade vindere af i 2021. Vinderne af den eftertragtede pris findes senere på året i Cirkusbygningen i København.

- Vi er naturligvis stolte over anerkendelsen, som er skabt via god kundeservice, siger Erik Ellehammer i en pressemeddelelse.

12. udgave af showet

Kåringerne finder sted 19. og 20. april.

- Det er nu 12. gang, at awardshowet afvikles i Cirkusbygningen. Tilfredsheden er ekstrem høj. I år er den det højeste nogensinde med hele 4,79 på karakterskalaen, der går op til 5,0, fortæller Peter Birkelund.

Han er medstifter af bygogbolig.dk, der står bag det store prisshow.

- Vi har det sidste årti set en stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I 2007 endte mere end 17 procent af alle anmeldte opgaver med dårlig kundeservice. I dag er tallet mindre end to procent. Og det er ligegyldigt, om firmaet er fra Sjælland, Fyn eller Jylland. Der er fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere, fastslår han.

Glæder sig

Erik Ellehammer fra Tømrer- & Snedkerfirma Arne Danielsen fortæller om firmaets forventninger:

- Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud .

Indlæser debat