Ældre Sagen fik 550 flere medlemmer i 2018

Det væltede ind med medlemmer til Ældre Sagens årsmøde - også langt flere end ventet

21. marts 2019, 16.33

Gotfred Larsen, formand for Ældre Sagen Herning, aflagde beretning på årsmødet. Tidligere formand Preben Staun, der nu er landsformand for Ældre Sagen kom afslutningsvist også med et lille indlæg om sit arbejde i landsorganisationen. Foto: Henrik Ole Jensen

Herning 285 medlemmer var tilmeldt årsmødet i Ældre Sagen tirsdag aften i MCH Kongrescenter Herning. Det var jo i sig selv et flot tal - men på aftenen dukkede 90 flere op.

Der var nemlig sket et teknisk fejl med nogle af tilmeldingerne.

- Det var rigtig flot af kongrescentret, at de kunne fremtrylle borde, stole og smørrebrød til alle på kort tid, lyder det rosende fra Ældre Sagens lokalformand, Gotfred Larsen, der i øvrigt melder om en aften med god stemning.

- Når jeg står her i år, skyldes det jo, at Preben Staun blev landsformand for Ældre Sagen. Det er flot.

Sådan indledte formand Gotfred Larsen årsmødet, da alle deltagerne var kommet på plads og fortsatte:

- Jeg blev valgt ind sidste år, men på den betingelse, at jeg ikke ville være formand på noget tidspunkt. Der var imidlertid ingen andre til at gribe bolden. Derfor skal man ikke forvente, at det bliver mangeårigt.

Gotfred Larsen kunne i øvrigt se tilbage på en forening i med solid folkelig forankring og en styrket stemme. På landsplan er Ældre Sagen sidste år vokset fra 822.000 til 847.000 medlemmer, mens tallet lokalt er steget med 550, så der i dag er 9400 medlemmer.

Foreningen rummer mange aktiviteter og anden støtte i Herning - formanden gennemgik dem i sin beretning. Nogle af dem er bisidderhjælp, besøgsvenner, plejehjemsvenner, tryghedsopkald, søndagscafe, bowling, golf, fodbold, foredrag og rejser.

Forskellige aktiviteter...