Seniorklub rykker tilbage til Sandfeldgården

27. august 2021, 12.55

Danske Seniorer har netop holdt general­forsamling, og det var på grund af corona med en kort beretning fra formand Bodil Elkjærs side. Nu er hverdagen tilbage, og det betyder, at foreningen igen holder arrangementer og tager på udflugter. Foto: Henrik Ole Jensen

KIBÆK Danske Seniorer i Assing-Kibæk vender tilbage til normalen igen. 1. september flytter man tilbage til plejehjemmet Sandfeldgården, som plejer at være det sted, hvor man holder arrangementer. I coronadvalen har man brugt Alhuset.

- Vi har været meget taknemmelige over, at de kunne tilbyde os. Men nu skal vi tilbage til Sandfeldgården, siger Bodil Elkjær, formand for Danske Seniorer i Assing-Kibæk.

Foreningen har netop holdt generalforsamling, og det var ifølge formanden den korteste og mindste beretning, hun har holdt i de 16 år, hun har været formand.

- Det blev til to sider. Den har aldrig været så kort før, men der er ikke sket særlig meget under corona. Sådan er det nok mange steder, fortæller Bodil Elkjær.

Der sker en udskiftning i bestyrelsen, da Karen Vestergaard er blevet andensuppleant. I stedet har Ingrid Helstrup, der var førstesuppleant før, nu overtaget den post og fået titlen af sekretær.

Arrangementerne for dette halvår er på plads, så 7. september tager foreningen på udflugt til Flamingo Naturpark i Vemb.

20. september står den på hygge, bankospil, pladespil og amerikansk lotteri på Sandfeldgården, og 4. oktober er der musikalsk underholdning ved Duoen Claus og Morten.

I november går Inger Marie fra Dræsinebanden på scenen og spiller julesange og almindelige hits.

Indlæser debat...