Lokal direktør har fået Designa på ret kurs

Ny butikschef i Herning, nye produkter og fremgang i salget. Det går godt for køkken-firmaet Designa efter en større reorganisering

Udgivet:31. marts 2019, 10.56

Læsetid:4 minutter

Køkkenvirksomheden Designa har været gennem en forandringens tid. De senere år har været en omtumlet tilværelse med en dårlig økonomi, som førte til en rekonstruktion af firmaet samt et ejerskifte. Det har nu skabt ro på bagsmækken, konstaterer den administrerende direktør, Erik Høj, som kom ind i virksomheden omkring årsskiftet 2014/2015.

- Så jeg har været med til hele Designas turnaround, fortæller Erik Høj, som bor i Brande - og er opvokset i Herning.

Rekonstruktionen af Designa fandt sted et års tid efter hans ankomst, da det viste sig, at skuden ikke kunne komme på ret kurs. Designas leverandører, hvoraf de fleste havde penge til gode hos virksomheden, valgte stort set alle at bakke op.

Derfor har Designa formået at bevare stort set alle samarbejdspartnere og leverandører på trods af rekonstruktionen, hvilket Erik Høj er meget taknemmelig for, understreger han.

Reetableringen betød desuden, at familievirksomheden, som blev grundlagt i 1992, blev solgt til en investorgruppe, som Erik Høj er en del af.

- Vi købte også alle fabriksbygningerne, fordi vi ser det som en langtidsinvestering, fortæller Erik Høj, der løfter lidt af sløret for, at den nye ejergruppe har formået at skifte de røde tal ud med sorte.

- Årsregnskabet kommer nu her, og det viser, at vi i høj grad er på rette vej, lyder det.

To blev til én...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind