X Factor-darling optræder gerne i Sørvad

Fredagens udgave af X Factor blev Sigmund Trondheims sidste, men oplevelsen ville han ikke have undværet, og han har allerede spændende ting i støbeskeen

4. april 2018, 17.07

Sigmund Trondheim fortæller, at opbakningen fra familie, venner og borgere fra Sørvad har været en stor del af oplevelsen under X Factor. Foto: Martin Sylvest/Scanpix Ritzau

Sørvad - Jeg var vildt overrasket over resultatet. Jeg følte chok, skuffelse. Helt sikkert. Det havde jeg ikke ventet, men jeg kan godt forstå, når folk siger, at det ikke var min bedste præstation. Så er jeg helt enig, for det var det ikke.

Det fortæller Sigmund Trondheim om fredagens udgave af X Factor, hvor han blev stemt ud af seerne.

Men det er også det eneste negative, der kommer over læberne på den 22-årige X Factor-deltager fra Sørvad, der er meget spændt på fremtiden, og han glæder sig til at kaste sig over nye projekter efter programmet.

- Jeg har fået så mange spændende tilbud allerede fra blandt andet TV3 og DR3 til at lave tv. Det fantastiske ved at deltage i X Factor er alle de døre, der har åbnet sig for mig. Jeg er megastolt over at være nået så langt, som jeg gjorde, siger han.

Først København så Los Angeles...