Kontraktfri keeper vender tilbage til Ikast Håndbold

30-årige Stephanie Andersen skifter til Ikast Håndbold fra konkursramte Randers HK

Udgivet:21. november 2022, 19.32

Læsetid:1 minut

Stephanie Andersen har været klubløs, siden Randers HK gik konkurs tidligere på måneden. Nu vender hun tilbage til Ikast, hvor hun bliver tredjekeeper bag Jessica Ryde og Andrea Austmo. Foto: Jens Stigsen Andersen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| jjk@herningfolkeblad.dk

HÅNDBOLD Stephanie Andersen kender IBF Arena ganske glimrende i forvejen. Fra 2012 til 2016 var det nemlig hendes hjemmebane, da hun var reservekeeper bag rutinerede Sabine Englert i det daværende FCM Håndbold.

Nu vender Stephanie Andersen tilbage til Ikast.

Den nu 30-årige målvogter har netop indgået en aftale med Ikast Håndbold. Hun skifter fra Randers HK, der gik konkurs tidligere på måneden.

- Det giver mening at tilknytte Stephanie, der hjælper os med at få noget mere bredde på keeperpositionen. Vi ved, at vi kigger ind i et kampprogram, hvor der kommer til at være stor belastning på vores spillere. Samtidig kan vi hjælpe Stephanie med at holde sig i gang, og hvor der også er en god målmandstræner i Søren Rasmussen.

- Det vigtigste for os er, at hun har ballasten til at indtage den rolle, hun kigger ind i her, som er at være tredjevalg bag Jessica Ryde og Andrea Austmo, siger cheftræner Kasper Christensen fra Ikast Håndbold.

Læs også
<span>To danskere udvalgt:</span> Herningenser er på All Star-holdet ved EM i håndbold <span>To danskere udvalgt:</span> Herningenser er på All Star-holdet ved EM i håndbold
Læs også:
To danskere udvalgt: Herningenser er på All Star-holdet ved EM i håndbold

Stephanie Andersen er født i Randers og spillede for Randers HK, indtil hun i 2012 skiftede til FCM Håndbold. Fire år senere tog hun til Silkeborg-Voel og tilbragte tre sæsoner der.

Efter en enkelt sæson hos Bjerringbro FH skrev hun kontrakt med Horsens i 2020. I februar i år vendte hun hjem til Randers HK, der altså nu har måttet trække sit ligahold som følge af konkurs.

Indlæser debat

Mere interessant læsning

Mest læste

Håndbold

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere