TV 2 afslører: Julie er Danmarks første bachelorette

26-årige Julie Kriegler er den første af de to singlekvinder, der skal på datingeventyr i TV 2 Play-programmet "Bachelorette".

Udgivet:09. december 2022, 15.25

Læsetid:2 minutter

Julie Kriegler har været single i et års tid og tager nu til Mexico, hvor hun og en anden kvinde, som TV 2 endnu hemmeligholder identiteten på, skal date 18 mænd i håbet om, at den eneste ene befinder sig iblandt dem. (PR-foto).

/ Ritzau /

2 måneder siden

KØBENHAVN Gennem to sæsoner har fire singlefyre forsøgt at finde kærligheden iblandt et udvalg af singlekvinder.

Men når tredje sæson af konceptet "Bachelor" får premiere, er det denne gang to kvinder, der skal finde kærligheden iblandt en gruppe mænd.

Derfor har programmet også skiftet titel til "Bachelorette", som kan ses på streamingtjenesten TV 2 Play i sommeren 2023.

Nu offentliggør TV 2 identiteten på den første bachelorette.

Det er den 26-årige markedsføringsøkonom Julie Kriegler, som kommer fra Aarhus, men nu bor i København.

- Jeg er bachelorette, fordi jeg er et rigtigt godt bud på en drømmekvinde. Jeg hviler i mig selv og har mine ben stabilt plantet på jorden. Og så er jeg bare megaklar til at møde manden, der er sød og sjov og bare fejer benene fuldstændig væk under mig, siger hun i en promoveringsvideo.

Hun har ikke en bestemt type, hun går efter.

- Bare han har glimt i øjet, et sødt smil og er charmerende, så er jeg solgt, uddyber Julie Kriegler i en pressemeddelelse og tilføjer, at hun håber, hun møder en fantastisk mand, der er sød og sjov og fejer benene væk under hende:

- Jeg drømmer om en mand, der kan få mig til at grine, så maven gør ondt, og som også kan være min bedste ven. Og så må han godt gå lidt ud af boksen og gør sig umage - det falder jeg pladask for, siger Julie Kriegler.

Hun har været single i et års tid og tager nu til Mexico, hvor hun og en anden kvinde, som TV 2 endnu hemmeligholder identiteten på, skal date 18 mænd i håbet om, at den eneste ene befinder sig iblandt dem.

Indtil videre er oddsene gode. Efter de to første sæsoner af "Bachelor" er tre ud af fire par stadig sammen.

Drømmer man om at blive blandt bejlerne til Julie Kriegler, har TV 2 åbnet for castingen.

/ritzau/

Indlæser debat