Regionsrådsformanden pusher en vaccine, der i min optik har fejlet

11. november 2021, 14.06

Erika Lorentsen. Foto: PR-foto

CORONA På et vælgermøde på Gødstrup Sygehus 26. oktober hører jeg til min overraskelse, regionrådsformanden slutte af med at opfordre os alle til at tage det 3. stik - altså booster vaccinen.

Jeg har selv talt imod, at alle skal presses til at tage en nødgodkendt vaccine, som man ikke engang har kørt fase tre-dyreforsøg på. I realiteten er alle dem, som har valgt at tage de to stik, forsøgsdyr.

Personligt har jeg valgt vaccinen fra på grund af manglende sikkerhed omkring den. Jeg har hørt mange forskere og læger advare imod den nye teknologi, som anvendes og aldrig er forsøgt før. Jeg har hørt mange forklare, at det er et meget stort eksperiment med vores sundhed, når man vælger at vaccinere også alle dem, som egentlig ikke bliver syge af coronavirus - især børn og unge.

Jeg er selv en, der gør en del for at have et stærkt immunforsvar, og jeg har, efter at have sat mig grundigt ind i tingene, vurderet, at jeg, selvom jeg er 64 år, ikke er i stor risiko for at blive meget syg af corona. Og skulle det imod min forventning ske, så er der behandling, som kan hjælpe.

Derfor er det svært for mig at forstå, at man alle steder fra presser og mobber alle os, der takker nej til vaccinen af forskellige årsager, til at tage vaccinen. Vi bliver næsten udstillet som uansvarlige og beskyldt for, at vi er ligeglade med, om vi får sundhedsvæsnet til at bryde sammen.

Sandheden er vel, at dem, der lige nu indlægges med corona, også er fuldt vaccinerede. Som jeg ser det, har vaccinen ikke været det supervåben, det er udråbt som i »kampen mod corona«.

Indlæser debat